Koala Tours

Celkové hodnotenie:
40%
0%-20% - katastrofa!
21%-40% - slabé
41%-60% - priemer
61%-80% - dobré
81%-100% - skvelé!
Koala Tours

HODNOTIŤ!

Stručný popis

Cestovná kancelária Koala Tours ponúka zájazdy do dovolenkových destinácií do rôznych častí sveta.


Vaše hodnotenia, komentáre a recenzie:

Hodnotenie: 100% Peter (nezaregistrovaný)

Prečo vlastne CK Koala Tours nemá vlastný web na hodnotenie? Tu je to krkolomne zložité zapísať to a tak sa vyjadrujú iba tí nazlostní, ktorí si dajú tú námahu...
My sme boli spokojní s výberom destinácie i službami CK Koala Tours na 100% a bolo to koncom augusta 2014 do Bulharska, pobyt v rezorte Royal Victoria Club, Elenite, hotel Andaluzia.
recenzia:
Hotel Andaluzia je súčasťou komplexu rezortu Royal Victoria Club Elenite. Jednou stranou z hotela výhľad na okraj areálu a mestečko Elenite, druhou na bazén a more. Architektúra trochu vyčačkaná, ale o to zaujímavejšia, prichádzate sem za neobyčajnými zážitkami. Od pláže podľa východov z hotela k promenáde max50 až do 25 m, pláž hneď, výborná možnosť byť stále pri mori. Možnosť prechádzok po uzavretom areáli, množstvo zelene, atrakcií pre deti, športového vyžitia, akvapark v cene all-inclusive, bary na pláži a pri bazénoch, reštaurácie podľa objednávky a dĺžky pobytu. Veľa však záleží na hosťoch a na ľuďoch, odporúčam skôr pobyt v sezóne, keď to funguje naplno. Koncom sezóny "únava" personálu, poľavenie v úsilí a zníženie kvality služieb. Aj vďaka domácim turistom (neverím, že maliza víkend zaplatené tie isté služby ako zahraniční turisti za dlhý pobyt all inclusive - domáci to "zbarbarizovali" - manažmentu hotela neodporúčam takto znižovať úroveň koncom sezóny. Dovtedy porovnateľné s allinclusive tureckých, gréckych rezortov - kto má rád balkánsku stravu, vychutná si. Množstvo príležitostí na cesty na Slnečné pobrežie i do Nesebaru - lodičkou, autobusmi. Vrátime sa.
CK zabezpečila lietadlo TravelService slovenské, bus na miesto klimatizovaný, miestna delegátka pre všetky CK už trochu "unavená" nehovorila o pobyte čo bolo dôležité, ale pomohli sme si. CK perfektne zabezpečila i cestu späť. OK.
Samotný rezort - odporúčam pre starých rodičov s vnúčikmi, pre rodiny s menšími deťmi, pláž piesková, plytká, čisté more (nezanášalo riasy a medúzy) ale boli i bazény i do 120 cm pre neplavcov.

13.09.2014 21:54:53

Hodnotenie: 20% zuzana (nezaregistrovaný)

Malorka:hotel Samoa- NEODPORÚČAM!
Starý hotel izby s najlacnejším zariadením, TV mini- trčia okolo káble, starý, zatuhnutý smrad, dvere v katastrofálnom stave, nielen na izbách ale v celom hoteli, oškreté, opotrebované. Upratovačka s jednou handrou upratovala všetky kúpeľne, tak radšej som to riskla bez jej pomoci .Klimatizácia bola na izbe, ale diaľkové mal iba recepčný, ktorý nám prišiel nastaviť... a keď nám bolo chladno , tak sme mali smolu...,
Chodby: linoleum, pripomínajúci starý vysokoškolský internát, steny:omietka opadávala.Recepcia: staré vyťahané, lepkavé, špinavé sedačky, váha: pred odchodom sme si museli odvážiť kufre 1€ jedno odváženie, lebo *15kg* sme mohli mať kufre, takže vyšlo nás to 7€, aby sme sa zmestili do Tých spomínaných 15kg. Jedlo hodnotím na 70%,raňajky najlacnejšie mastné bravčové šunky, anglické raňajky údená fazuľa, párky, pečená slanina, HRANOLKY!!!, obedy, večere v poriadku, široký výber. Stoly: papierové obrusy. tie nápoje sa nedali piť, tak sme si radšej kupovali v obchode minerálky.
Posledný deň: do 11h, Vás vyženú z izby, počas premiestňovania vecí z izby na recepciu nám zmizli veci, ktoré sme si nechali na prezlečenie, jedna nafukovačka, fľaša neotvorenej minerálky, ktorú som mala nachystanú na cestu.Keď som išla do izby pre zvyšok vecí, upratovačka práve upratovala našu izbu, a vyšla na chodbu si odglognúť s fľaše, ktorú si už stihla privlastniť. Pýtam sa jej kde máme veci... ona že nevie, tak zavolala nejakej svojej kolegyni, tak sa našla 2. nafukovačka, naše oblečenie už mala v pytli hodené vo svojom vozíku, pýtam sa jej a fľaša minerálky? samozrejme aj to mala vo svojom vozíku, tak mi to podala a zároveň dodala že už to bolo otvorené... Odchod z hotela sme mali 19h, poobede sme boli ešte na pláži, veci sme mali v úschovni. Po pláži sme sa mohli osprchovať v * sprche* za reštauráciou, ktorá bola celá po okrajoch poznačená plesňou, v jednej sprche tiekla voda, a v druhej bol slabý tlak. Samozrejme, muselo sa čakať, recepčný nás volal podľa izieb.Toalety pri recepcii tak to bol fakt zážitok,zárubne, dvere asociáli majú určite v lepšom stave, my pre ochranu nášho zdravia sme chytali kľučky, dávkovače mydla, kohútiky s papierom, aby sme sa vyhli nejakej hepatitíde. Pláž: malá, úzka zátoka 200m, na ktorej boli natlačené všetky hostia z hotelov, možnosť plávania nulová, musíte ísť o dosť dnu do vody,a by ste nemali vodu po brucho, nám to pripomínalo Balaton, plytká voda. Žiadne toalety na pláži, celá pláž vykonávala svoje potreby v mori.Delegátka Miška: okrem jej nacvičeného, nanúteného úsmevu sme nič nevideli. Bola nekomunikatívna, cestou späť na letisko, miesto toho, aby nás oboznámila čo vidíme,študovala si knihu španielčiny. Celkové hodnotenie veľmi slabé, celkový dojem, len zarobiť jednorázovo čím viac peňazí...a spokojnosť zákazníka sa už nerieši. Viac krát koala tours necestujeme.

29.08.2014 00:09:28

Hodnotenie: 100% Kájo. (nezaregistrovaný)

Tak sme to riskli, a po roku sme opäť využili Koala Tours na cestu na Hvar, kde sa nám vlani tak veľmi páčilo.Tentokrát však všetko to, čo sme vytýkali bolo ,,O.K". Delegát Lukáš bol šikovný, bolo ho ,,vidieť a cítiť", organizoval, informoval. Hotel skvelý, nábytok, čistota, strava vynikajúce /akurát olivy mi oproti vlaňajšku chýbali/.Doprava, ktorú som vlani tak kritizoval bola teraz úplne iná, šoféri príjemní, kontrolovali stav osadenstva, informovali o zastávkach, video tiež fungovalo / akurát sociálne drámy sa podľa mňa nehodia k dobrej pohode na dovolenku, radšej Švejk alebo Funes.../ skrátka skvelé. Na rok ak všetko dobre pôjde ide sa opäť s Koalou na Hvar.....

25.08.2014 12:16:24

Hodnotenie: 10% Jozef Ivan (nezaregistrovaný)

Po 8 hodinovom meškaní letu do destinácie "Kos- Mastichari,hotel- Euro village Achilleas" sme okolo pol 12 dorazili na miesto pobytu. Ako prvé nám do očí udreli špinavé pláže (Nie len znečistené morskými rastlinami, ale aj mŕtve hlodavce, plastové flaše a pod). Po raňajkách ked sme sa vybrali prejst si komplex, nás nepríjemne prekvapil zápach kanalizácie hned vedla našej izby. Neskôr sme zistili že nie sme jediný slováci ubytovaní práve v týchto okrajových, zapáchajúcich izbách. Večer, po návrate na našu "luxusnú" izbu sme zažili další šok. Z pod prikrývky si veselo vyliezli traja švábi. Tak takýto bol začiatok vysnívanej dovolenky. Po príchode na recepciu sme žiadali výmenu izby. Personál sa k nám doslova správal ako by sme im boli len na obtiaž a vyslovene sa nám vysmiali do tváre. Telefonát s delegátkou takisto nič nevyriešil, dôvodom bol vraj neskorý čas. Dalšiu noc sme strávili na recepcii a ráno nám izbu vymenili s tým, že personál sa neospravedlnil za spôsobené problémy a mal ešte tú drzost sa nás opýtať či sme šváby dostali z izby preč. Kto by bol čakal že na dovolenke sa od vás budú očakávať deratizérske práce? Neskôr,a si na štvrtý den more vyplavilo dalšie prekvapenie - zdochnutú ovcu v plnom rozklade. Po spísaní sťažnosti sme ju odovzdali delegátke aby sa k nej prípadne vyjadrila. Sťažnosť nám vrátila až pri odchode, na letisku aj to na našu výzvu. Dočkali sme sa len drzého komentára k mojej dcére a 3 strán ani polovičnej pravdy, kde dokážete prečítať každé tretie slovo. Takto vyzerá Ultra All Inclusive podla koala tours.

21.08.2014 12:59:29

Hodnotenie: 30% Anya (nezaregistrovaný)

Dobrý deň dcéra je v Egypte, býva v spojenej izbe so Srbmi ,nalievajú im v hlavnej reštaurácii z umelých pohárkov aby som bola presná len Slovákom, už bola na mnohých dovolenkách ale čo robia SK cestovky s turastami je hrozné.

18.07.2014 11:09:51

Hodnotenie: 50% Elis (nezaregistrovaný)

Práve som sa vrátila s dovolenky 7.7-14.7.2014 cez Koala tours v Albánsku hotel (vraj the best)Rafaelo Resort **** napriek snahe cestovky nadmieru upútať, človek musí byť pripravený, že za málo penazí dostane aj málo muziky. Veď ide do takej krajiny, a eštelen začínajú s turizmom. Ja som sa teda nesťažovala nikde kedže som si toho bola vedomá a pretože si nebudem kaziť dovolenku, ale mnohý a hlavne starší slováci to bolo neuveriteľné. Hotel sa naozaj snažil, časom doladia určite všetky chyby, ale dala by som mu zatiaľ min. o hviezdičku menej. Hl. za ten "all inclusive" pretože nápoje neboli v cene celý deň, a priestor na jedenie len jeden a to malinký ako aj výber jedál takže fronty stále. Izby krásne a priestranné, sem tam tlak nedovolil vode prísť do vyšších poschodí :) alebo vypadávala elektrina. Slabučká wifina na recepcii a upratovanie izieb len na požiadanie. Ale to sa všetko dalo v rámci hotela. Mimo neho mi jediné asi vadilo, že nič súce okrem somarín čo ponúkali "čmelinári" tam nekúpite takže prevažne som peniaze míňala na spomínanú vodu a kávu (hotel varil meltu a to ja nemusim) a na tom slnku vodu treba stale. Pláž hotela bola čistá, a asi jediná udržiavaná, vstup do mora super sem tam vačšie vlny. Ale najviac ma tam otravovali domáci kt. ponúkali tie svoje somariny nonstop, cez deň kričaním po pláži (cca 3ľudia za minútu)a večer predávaním na promenáde. Ale zase radšej si kúpim od nich ovocie, podporujem aj takúto prácu ako len tak čo tam žobrali. Ešte k delegátke, bola fajn snažila sa, len sem tam niečo domotala ako nečakala nás hneď na letisku alebo poslala do zlého autobusu,ale tak to sa nejako spraví keď ste všímavý. Tak v skratke takto. Dovolenku som si užila, aj keď nám aj popršalo, ale neviem či sa tam niekedy ešte vrátim.

15.07.2014 11:58:51

Hodnotenie: 10% aweísz (nezaregistrovaný)

We booked a family holiday at Bulgaria. After we paid Koala shiftet the flight back from BUlgaria to Bratislava to a night flight starting at 1:20 am. My 7 year old boy, huis Grandmother, my wife and I we will remember this night without sleep.

!!! We will never book KOALA again !!!!

01.07.2014 19:19:34

Hodnotenie: 100% Júlia (nezaregistrovaný)

Vynikajúca komunikácia so zákazníkov, ochota a výborné dovolenky.

05.12.2013 10:31:21

Hodnotenie: 80% Kájo (nezaregistrovaný)

S pobytom na Hvare-v Jelse -/Fontana/ sme boli veľmi spokojní. Ubytovanie,strava,prostredie boli skvelé, počasie takisto,takže čo si viac možno priať? Zopár ,,maličkostí" ale predsa:
1.chodíme už roky takouto formou na dovolenku /s Koalou 1-krát/, ale s tak ,,neviditeľným" delegátom sme sa ešte nestretli. Milé, pekné dievča, ale to bolo asi všetko.
2.takisto sme ešte nezažili cestu autobusom, kde vodiči držali ,,bobríka" mlčanlivosti.Nepotrpíme si na nejaké zdvorilosti ale privítať cestujúcich na palube, predstaviť sa a zopár inf. viet by sa hádam dalo zvládnuť. Čo však viac vadilo, bolo že nehlásili dobu trvania zastávky,chodili sme za nimi zakaždým s otázkou ,,ako dlho stojíme?", ako keby sa báli mikrofóna, ktorý evidentne nebol mimo prevádzky. Pri odjazdoch po prestávke ani len formálna otázka, či sme všetci - absolútny nezáujem! Ak to porovnáme napr. Turancarom, tak je to obrovský rozdiel. K profesionalite vodičov ale nemáme pripomienku - išli spoľahlivo, to im treba uznať.
3.Video v autobuse bolo bez kaziet, takže spríjemnenie dlhej cesty sa nekonalo. Ako nám bolo povedané vodičmi, kazety sme si mali doniesť my!!! To asi nepotrebuje komentár!
Inak ako som na úvod napísal, ostatné FAJN!!! Na rok tam chceme ísť opäť, veľmi sa nám páčilo, ale ešte zvážime s kým!

13.09.2013 14:25:44

Hodnotenie: 30% ANKA (nezaregistrovaný)

Dovolenka v Chorvatsku s c.k.Koala Tours je pre mna jednou velkou nocnou morou.Nemienim tu zatazovat nikoho nejakymi podrobnostami ,ide mi len o to ze sme chceli vnucikovi pred nastupom do prveho rocnika utuzit jeho zdravie pobytom pri mori aby v skole casto nechybal.Pochdili sme snad vsetky c.k.a ako na potvoru sme akousi blbou nahodou ci uz nejakou zbrklou nevedomostou vy brali prave tuto cestovku.Slecna ci pani v tejto cestovke nam sama ponukla VODICE a aby ze ked sme s dietatom tak sa mame ubytovat vo vilkach hotela IMPERIAL neviem preco je to podmienka a ze si mame priplatit za balkon.Ukazala nam v katalogu ako to vyzera a ake to ma vyhody a co ja viem co vsetko ,ono to na obrazkoch vyzera dobre ,realita vsak bola otrasna.Uz cesta autobusom ktora mala byt pohodlna ,bola otrasna ludia vzadu v pätke mali otrasne podmienky,ked sme chceli sklopit sedadla ludia za nami komentovali stiesnene podmienky,do Vodic sme prisli o pol piatej rano na delegatku sme cakali do siesteja ked prisla tak nam povedala aby sme isli na plaz lebo na recepcii nemaju radi ked sa zdrzujeme v priestoroch s batozinou vedla recepcii,skôr nez o dvanastej nas aj tak neubytuju a ze ona potom zase pride a tak sme isli von do zimy s ktorej sme sa aj tak museli o chvilu vratit lebo sa to jednoducho nedalo vydrzat.Deti sme ulozili do pospajanych stoliciek a cakali sme.Ked prisiel cas ubytovania vtedy som uz vybuchla tkz.vilky hotela to bol des!Balkon za ktory sme si mali priplatit bol zarovno zo zemou ,kde nam behala macka tak sme museli dvere zatvarat,upratane bolo asi len za pochodu ,vankuse z roku neviem ktoreho ,tazke ,vlhke ako vsetko,ani raz nam neupratali uteraky som mala vymenene len ked som chyznu nahodne odchytila,smeti som si vysypovala sama a toaletny pap.som jej raz vzala z opusteneho vozika ktory tam stal opusteny ako aj my vsetci o ktorych sa ale ze nikto nestaral.A to sme si zaplatili All inclusive aby sme mali komfortnu dovolenku s vnucikom,tak o konforte sme mohli len snivat.Na ranajky ,obed ci veceru sme si museli vystat polhodinove fronty ,sadnut ku spinavym stolom kde este ani taniere neboli odnesene,polievky sackove,raz bola paradajkova,ryza stale nedovarena,podnosy neboli a ked ste sa neodniesli naraz a vratili po nejake jedlo tak nadavali aby sme sa postavili do rady no stres ako vysity ,miesto naramkov co je obvykle pre all inclusive nam dali papierove karticky ktore sme za kazdym museli mat pri sebe a ukazovat ked sa chceli presvedcit ci sme all inclusive.Deti mali mat kazde poobede zmrzlinu ,no keby ze sme nemci alebo ...?tak mozno tak sme ju mali len raz.Pri bare s napojmi ked sme isli druhy ci treti krat pre pivo alebo dzus nehovorim o alkohole ktory veru nesta za nic,tak na nas zazerali ako by nam to davali z vlastneho,velmi neochotny arogantny personal,ako aj nasa mila ,pani delegatka ktora nas mala na haku.More ,bazen ako aj cele okolie Vodic je prekrasne s tym sme boli ozaj spokojny ,ale co sa tyka komfortu co nam slubovali v ramci all inclusive tak nula bodov .Ked sme sa boli stazovat ,co nam to dali za ubytovanie a ze je tam spina,vlhko a beha nam tam kadejaka haved,tak nam povedali za asistencie nasej delegatky aby sme si priplatili po 12 eur na osobu a daju nas niekde do nejakej uvolnenej hotelovej izby ked sa uvolni,co sa vlastne do konca aj tak neuvolnilo a tak sme to dotiahli v tej vlhkej spinavej kutici odkial sme sa vratili na Slovensko taky chory ze VAM TO NIKDY ALE NIKDY NEZABUDNEME!!!manzel je so zapalom pluc v nemocnici,vnucik nenastupil do skoly a to je prvacik ktory premeskal svoj prvy nastup na ktory sa do tej skoly tesil a skoncil s nespecifikovanym zapalom mozgovych blan,pôvodcovia tejto meningitidy su bakterie zo zaludocno crevneho traktu a ja som na pokraji zufalstva a hnevu tak Vam dakujem koala tours za takuto komfortnu dovolenku ktoru ste nam ponukli!!!!!

05.09.2013 18:19:42

Hodnotenie: 10% juraj (nezaregistrovaný)

Dovolenku v Tunisku v hotely Caribien World Mahdia nikomu neodporúčam, nakoľko služby v uvedenom hotely boli katastrofálne. Hotel má 4*, ale svojou úrovňou nezodpovedá ani 2*! Služby v ňom boli ako v zlom sne, všade samá špina - veď upratovačka s jednou handrou bez vypláchnutia dokázala umyť jednu stranu dlhej chodby s izbami a to tiež len cez stred izby.Záchody v izbe sa vôbec neumývali a s toaletným papierom bol tiež veľký problém. Nábytok na izbách bol starý, balkónové dvere sa nezatvárali, posteľné prádlo sa nevymieňalo, iba postelilo, TV prijímač bol nefunkčný a po nahlásení ho prišli opraviť až po 5 dňom. Pozor, na izbe si nič nenechávajte, lebo sa tam kradne, od MT, cez okuliare a osušky. Miestna recepcia vie len lámavo po anglicky a ostatné jazyky len slabo. Manažér neschopný riešiť žiadne problémy hostí. Jediným človekom, na ktorého sa dá vo všetkom spoľahnúť bola delegátka S. Triki, kt. vybaví aj nemožné a ktorej vzdávam Hold. To sa nedá povedať o CK. Podotýkam, to všetko boli služby ULTRA ALL INCLUSIV! Raňajky boli tie isté každý deň - vajcia,pečivo, maslo, zelenina...Obedy boli fajn, ale všade v jedálni špinavé obrusy a veľmi pomalá obsluha pri odpratávaní použitého riadu. Taktiež všade fronty na jedlá a jeho pomalé doplňovanie. V baroch v hotely a pri bazénoch stále fronty a to vždy obsluhuje iba jeden barman a strašne veľa hostí. A nápoje v nich stále chýbali, či už sprite, fanta, cola, aj niekoľko dní. Animačné programi, čistá hamba, nacvičených 10 tanečných krokov, stále dookola ich opakujú, či v bazéne alebo pri ňom, možno preto, že aminátori sú tunajší "baviči". Slovenská animátorka sa radšej kúpala v mori s ang. animátorkou, namiesto aby deti volala na hry a robila program pre deti zo SK. Takúto platenú prácu by som aj ja chcel. To nebol len môj názor, ale aj názor ďalších 100 Slovákov,kt. tam boli. Možno sa nad tým jej zamestnávatelia zamyslia.
Detská diskotéka sa začínala o 21.00 hod. tunajšieho času, pritom sa nikto z nich nezamýšľa, že u nás je 22.00 hod. a deti sú už unavené alebo spia. Na pláži otravný predavači harabúrd, kt, "security" prehliada, lebo pije kave a debatuje s miestnymi. Jedinou výhodou tohto hotela je jeho pláž, kt. možno hodnotiť na 1* a domáci si takúto vec nevedia vôbec ceniť. Má pozvoľný vstup, bez rias a živočíchov. Proste super. Len slnečníkov na nej je málo, taktiež pri bazéne. Musíte si skoro ráno privstať. Výťahy fungovali na striedačku. V shopingu hotela otravný predavači, veci predražené a nekvalitné. Nekupujte zlato, nie je pravé. Banka v hotely nechcela meniť eurá na dináre a naopak, hoci človek videl, že ich majú dostatok. Tuniská mentalita alebo podnikavosť? V tomto hotely nenájdete žiadneho Nemca, to tiež svedčí za všetko. A kto neverí, nech si to vyskúša. Čistá katastrofa!

03.09.2013 22:38:42

Hodnotenie: 1% Olga (nezaregistrovaný)

Tak tuto dovolenku neodporučam.Slnečne Pobrežie v Chaika Beach pisane 5hviezdičiek.Kde su ?Na izbach špina,Plesnive kolače skysnuta zelenina a to ma stala dovolenka 1350e 1 dosp.osoba a dve deti.tak sme to reklamovali a na centrale sa to zapatrošilo.A aby nebolo malo delegat to zaprel .pritom sa stažoval cely zajazd.Urobte si sami obraz o cestovke a aj o zajazde.dakujem za prečítanie.

21.08.2013 12:05:51

Hodnotenie: 20% Karel Votava (nezaregistrovaný)


Dna 7.8. 2013 som si objednal pobytovy zajazd na Malorku. Obratom v ten isty den som podpisal Cestovnú zmluvu a tiez som preposlal potvrdenie o uhrade Dnes t.j. 12.8.2013 som telefonoval s pani Soňou Veselkovou a dopytoval som sa terminu odletu horeuvedeneho pobytu. Pani Veselkova mi oznamila, ze mi nemoze oznamit termin odletu, lebo neeviduje platbu na ucte. Z dovodu, ze som si musel este zariadit urcite veci, mal za to, ze dva dni pred odletom je seriozne, aby klientovi cestovna kancelaria oznamila tieto skutocnosti. Az dnes 12.8.2013, ked som telefonoval, lebo na pisomny dotaz nereagoval, a dopytoval sa na termin odletu som sa dozvedel, ze platba nieje na ich ucte evidovana. Ked som pani Veselkovej oznamil, ze jej spravanie povazujem za neseriozne a ak by som vedel ze musim vyvijat iniciativu ja, oslovil by som inu cestovnu kancelariu, polozila mi telefon. S takymto pristupom som sa v ostatnom case inde nestretol.

12.08.2013 16:10:43

Hodnotenie: 21% Zdenek (nezaregistrovaný)

Boli sme v júli 2013 v 4 hviezdičkovom hoteli Saken serail v Tunisku Monastire. Vôbec nezodpovedal popisu - ped hotelom železnica, pristávacia dráha letiska. Na pláži ako i pri bazénoch sa kradlo, reštaurácia nemala dostatok príborov ako i pojárov na pitie, takže sme na ne museli stáť v rade. Drzý personál čo pýtal bakšiš. Namiesto poobednej pizze, palaciniek a iného bolo cesto natreté rajčinami - akože pizza. Vitamínový bar počas 12 dní bol asi 4 dni, aj to ho zatvorili skôr, lebo nemali ovocie. Katastrofa. Jednoznačne neodporúčam, animátory používali frázy typu kozy von (to sa naozaj nehodí, aby to animátor povedal matke s dvoma deťmi)

03.08.2013 21:29:56

Hodnotenie: % Blava nezaregistrovaný (nezaregistrovaný)

Cestovné kancelarie by mali zvažiť akým autobusom nas posiela na zajazd.Hruza.Autobus do Orebiču vyzeral ako by ho práve poplátali.Ani cirkusanti na takom nechodia.Sedacie časti v autobuse boli vysedené,že ste cítili len tu nevystuženu časť.Ako môže niekto posielať na taku dlhu cestu taký rozheganý a starý autobus.Je to nezodpovednosť.Potom sa čudujme kolko je nehôd.Ved take už patria do zberu.Zaplatíme si za zajazd,tak by sme mali aj slušne cestovať a nie ako dobytok.

22.07.2013 14:48:06

Hodnotenie: 0% zilina (nezaregistrovaný)

Tahy s cenami, arogantny pristup v pobocke i vedenia. Za chybu pracovnicky aby platil klient. Koalou nikdy necestujte.

20.07.2013 15:24:37

Hodnotenie: 0% Paulína (nezaregistrovaný)

Prosím Vás nechodte touto cestovnou agentúrou ani zo žiadnou ktorá je s ňou spojená...Mi sme boli veľmi nespokojní aj s hotelom aj s morom a vlastne zo všetkým.bol to otras... Išli sme na to na drahú dovolenku aby sme boli pri mori a celú našu dovolenku sme boli pri bazénoch ako taký sprostí...Ak pojdete na dovolenku do Tunisu pozrite si recenzie skôr ani nekupujte dovolenku...Oklamala nás celá cestovná agentúra a teraz máme zbytočné naťahovačky s ňou.

18.07.2013 14:29:54

Hodnotenie: % Iveta (nezaregistrovaný)

Chcela by som touto cestou varovat klientov tejto CK,aby si pred kupou zajazdu prezreli recenzie na hotel v ktorom budu ubytovani a predisli tym katastrofe s ktorou sme sa stretli my v Andaluzii v stredisku Roquetas de Mar,hotel Colonial mar.
Uz 10 rodin sme spisali reklamacie,kt.su na recepcii .
Precitala som si aj vyjadrenie k mojej staznosti a zistila som,ze si v tejto CK nepomozem.Hotel je spinavy,vobec nevyhovuje kriteriam 4hviezdy!!Otrasna strava,spinavy riad,Izbu nam predali druhu pri vonkajsom vytahu a zaratali si za nu 60 Eur za vyhlad na more/aj ked na more vidiet je za tieto izby si hotel peniaze neuctuje/
Spinave okolie,ziadne obchodiky a kaviarnicky ako by ste sa nazdavali,odporny balicek na celodenny vylet so zhnitym jablkom vam vyrazi dych.
Obsluha katastrofalna.
V hoteli nefunguje posilnovna,lebo je v takom stave,ze aj cinky su uplne nefunkcne a rozpadnute,vonkajsi kryty bazen zrejme nebol funkcny este nikdy,hotel ma 70rokov je stave,ze sa tu stale cosi musi riesit,terasa pri vonkajsom bufete sa opravuje,vytahy su kedykolvek zaseknute.
V Tunise je takyto hotel za polovicnu cenu.
Velmi vela ludi z nasho zajazdu sa chysta pisat recenzie,tak si ich mili klienti precitajte,aby ste predisli sklamaniu a hlavne vyhodenym financiam.
Hotel v ziadnom pripade nezodpoveda hodnoteniu

28.06.2013 14:14:00

Hodnotenie: 100% silviaj (nezaregistrovaný)

boli sme spokojní, ak si človek vyberie lacnú dovolenku, nech nečaká,ž e bude mať na ružiach ustlaté. my sme boli s koalou v roku 2010 na sicílii a dokonca na mieste /nakoľko majú v ponuke 2 hotely hneď vedľa seba/ nám delegát ponúkol výmenu do lepšieho hotela, nakoľko tam mali voľné miesta a videl, že sme s 3 ročným dieťaťom. lepší bol v tom, že tam bola obrovská izba s veľkou lodžiou, až tak veľkou, že sa tam dalo tancovať. delegát bol úplne v pohode, robil sedenia každé dva dni a ponúkal nám zájazdy a dával typy na nákupy, resp. výlety. všetky absolvované boli v poriadku, nič nám nechýbalo. cestovne nemôžeme nič vyčítať. profesionálny prístup. negatíva sme nemali, sicíliu cez koalu doporučujem.

03.01.2013 12:15:52

Hodnotenie: % SilviaS (nezaregistrovaný)

Katastrofa nikdy viac s touto otrasnou cestovkou...

18.12.2012 11:00:57

Hodnotenie: 20% martina (nezaregistrovaný)

su to okradači a klamári

21.10.2012 13:55:20

Hodnotenie: 25% Ingrid Nagyová (nezaregistrovaný)

Delegátka kancelárie iba zbiera peniaze za výlety.Nepravdivé info o hoteloch a plážach.

16.08.2012 18:31:57

Hodnotenie: 0% Flora (nezaregistrovaný)

Hodnotim len samotnu cestovku. Nie hotel. Otrasny pristup CK a aj nasledne spravanie. Priatel pri nakupe mimosezonneho zajazdu vyslovene zdoraznil, ze chce pobyt na severe Chorvatska, aby cesta trvala co najmenej, lebo ma vyrazne zdravotne obmedzenia. Predali mu zajazd s ubezpecenim, ze sa jazdi po trase uvedenej v katalogu, a cesta by mala trvat menej ako 9 hodin. Po nastupe do autobusu, ked sme uz nemohli nic urobit, tak dopravca Turancar kvoli delegatke isiel prednostne do Medulinu, napriek tomu, ze vacsina cestovala do Crikvenice. Odbocili sme na juh, ked sme boli 30 km od ciela. Kvoli tej osobe nas vozili po Istrii 15 hodin - najprv na juh, a potom spat na sever. Miesto rana sme prisli do hotela na poludnie a mali sme znicenu celu dovolenku, lebo nasa delegatka tvrdila, ze takym istym sposobom pojdeme aj naspat. Nikto nas nesprevadzal do hotela, autobus pristavili zo strany od mora, nevedeli sme, ze recepcia je az o 3 poschodia vyssie.
Ked sme sa po navrate dozadovali kompenzacie za ujmu, dostali sme arogantnu odpoved - obdobnu, ako tu predviedol p.riaditel - to je asi celkovo ich "firemna kultura".
S Koala Tours, Tip Travel, Seneca Tours, a Tatratourom, ktore vsetky patria spolu, ani s jedinou UZ NIKDY VIAC. Delegatka z Medulinu, ked sme jej vycitali, co nam urobila, len drzo odvrkla - stazujte sa.Vsetci su rovnako arogantni. Toto nebolo prvykrat, co takto bolo uplne zbytocne vybabrane s cestujucimi. A kde bola bezpecnost? Ved ten isty autobus sa vecer vracal s rekreantmi domov.

10.08.2012 20:14:56

Hodnotenie: 21% Barb (nezaregistrovaný)

Cestovali sme autobusom, podľa popisu luxusným....hrôza, strávili sme noc na srbskej benzínovej pumpe, pretože druhý defekt bol neopraviteľný, stratili sme tým deň dovolenky.Samozrejme kompenzácia žiadna. Keby nás zdržali hranice, čokoľvek iné, ale ten autobus bol dávno za zenitom, nefungovalo v ňom nič, žiadne filmy, nápoje ako bolo prisľúbené.Samotní šoféri to vedeli, že ten autobus tú cestu nevydrží a nakoniec, kedže je to kyvadlová doprava brali aj ľudí späť na Slovensko, Dopadlo to tak, že v Maďarsku museli čakať na náhradný autobus.Ďalším veľkým mínusom sú delegáti, neochotní, arogantní, máte pocit, že ich obťažujete, štandardná odpoeď znie: prečítajte si info tabuľu...naivne som čakala, že človeka nasmerujú kam ísť, kam nie, alebo aspoň kde zmeniť peniaze, no akurát nemal čas.....nesklamal nás hotel, ani personál hotela, ani pláž, len prístup cestovnej agentúry.

26.07.2012 13:19:59

Hodnotenie: 0% Veronika Dudasova (nezaregistrovaný)

Dobrý den,
nedá mi aby som nenapisala o osobnej skusenosti s CK Koala tour.
Objednala som si dovolenku 29.3.2012 za cenu cca 2500Eur (vraj super jarna akcia ) a napisala som, ze suhlasim s cenou a nech rezervuju zajazd a pripravia zmluvu.O 2 dni neskor ma vsak informovali, ze akcia práve skoncila a cena je iná 2800 Eur. Tak som zostala prekvapena, ako je mozne, ze jeden den ma CK cenu na ten isty zajazd 2500 Eur a o 2 dni je cena 2800 eur a preco mi nikto v CK nepovedal, ze akcia konci dna 29.3.2012 a vsetko potrebuju urobit okamzite. A ked som sa stazovala u pána riaditela, preco mi v CK nebolo povedane,kedy dana akcia konci alebo ako dlho plati, tak mi vychádza jediné, že ceny zájazdov menia podla " smeru vetra " a mám pocit, ze takéto nedostatocne infomrácie su z mojho pohľadu špekulatívne, tak toto je jeho odpoved:

Vazena zakaznicka,
kolegyne z pobocky postupovali spravne a v sulade s platnymi cenovymi akciami.
Verime, ze ak Marks and Spencer alebo Intersport alebo benzinove cerpadla menia ceny, urcite Vas to nehneva a nepovazujete to za spekulativne. Preco potom CK nemoze robit to iste? - Odpoved CK

A este jedna perla:

ako odpoved na vyssie uvedene som uviedla:
Vážený pán riaditeľ,
nepochopili ste ma a priznám, že Vaša odpoveď ma prekvapila.
Aby som teda vysvetlila podstatu problému:
Ja sa nesťažujem na to, že ste zmenili cenu ( na to mate plne právo ), ale že som nebola informovaná o tom, že táto cena plati do....... a verte, že každý jeden obchodník to vopred avizuje klientom.

/Každý jeden obchodník okrem Vás povie: Akcia platí do . . . .! /......a toto ste neurobili!

Odpoved vysokoškolsky vzdelaného vrcholového manazera CK:-)))
Vazena zakaznicka,
prepacte, ktora cerpacia stanica uvadza, ze cena nafty dnes platna napr. 1,48 EUR plati do X.Y.2012? alebo na ktorej koseli v predajni oblecenia je napisane, ze zlavnena cena kosele 19,99 EUR plati do X.Y.2012?
Nesnazim sa jednostranne hajit Koalu, ale prosim, prijmite vysvetlenie, ze naozaj uvadzame vsetky potrebne informacie, ktore su nam zname.

Tak toto je podla mna sila a bohuzial u nás uplne bezne.

11.05.2012 11:07:22

Hodnotenie: 100% janka (nezaregistrovaný)

Nadmerne spokojná :)

22.02.2012 22:00:10

Hodnotenie: 100% Qvantanas Poslať správu

Dôverujem tomuto užívateľovi Tomuto užívateľovi dôverujú 3 užívatelia

doporučujem široky vyber destinacii po celom svete

30.12.2009 09:52:54 Tento užívateľ hodnotil celkovo 381 produktov