Fin. poradenstvo - OVB

Celkové hodnotenie:
47%
0%-20% - katastrofa!
21%-40% - slabé
41%-60% - priemer
61%-80% - dobré
81%-100% - skvelé!
Fin. poradenstvo - OVB

HODNOTIŤ!

Stručný popis

OVB je jedna z najstarších poradenských firiem v oblasti financií. Aké máte skúsenosti ako klienti s ich poradcami?


Vaše hodnotenia, komentáre a recenzie:

Hodnotenie: 0% klient (nezaregistrovaný)

Moja osobná skúsenosť je veľmi zlá. Agent OVB uzavrel viacero zmlúv v našej rodine. Väčšina bola výhodná len pre neho. Po preverovaní zmlúv sa prišlo na množstvo pochybení zo strany agenta a OVB a takisto zo strany poisťovne. Funguje to u nich takto: keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú. Zatajujú informácie, dokonca podávajú nepravdivé informácie. Pri otázkach na produkt, prípadne prečo je v strate, odpovedia len v štýle: treba počkať, ono to pôjde nahor. Garancie sú len plané reči... Keby som mohol, dám aj mínusové hodnotenie. Doslova klamô, okrádajú a podvádzajú.
Ľudia, ktorí máte od OVB nejaké zmluvy (hlavne životky), preverte si ich. Určite nájdete nejaké chyby, ktoré sú v prospech OVB a vo Váš neprospech. Včetko sa dá vyriešiť, len nepchajte OVB € do rúk...
OVB nikdy viac.....

28.08.2014 19:33:42

Hodnotenie: 1% martin (nezaregistrovaný)

Co sa tyka spolocnosti OVB nemozem ju hodnotit ako celok. Urcite sa tam najdu aj sikovny financy poradcovia. Ja osobne mam skusenost s panom Venenim ktory pracuje v OVB uz viac rokov. Bohuzial pan Veneni je egocentrik a velky podvodnik. Cely obchod co riesil dopadol katastrofalne. Slubil nam 100% prefinancovanie a ine veci. Ked sa mu to nepodarilo vyhovoril sa, že nehnutelnost je predrazena. Negativne skusenosti ma snim aj moja znama, ktoru tiez podviedol a pripravil ju o velke peniaze. Bohuzial najdu sa aj takyto ludia. Osobne si myslim, ze pan Veneni vie vybavit vyhodny uver iba tak pre nho.

26.08.2014 21:06:06

Hodnotenie: 100% Tomas (nezaregistrovaný)

Krokodil... Či ako sa volas ako môžeš niekoho hodnotiť podľa toho aké zamestnanie robil... Tam sú ľudia ktorí majú aspoň maturitné vysvedčenie... A aj ked bol kedysi murár otrokarcil pre tento štát neznamená že ti nepodarí... Áno je to aj o človeku ale OVB má dlhoročné skúsenosti tak asi vedia čo robia... A čo som sa pýtal známych tak všetci mají len a len dobre skusenosti... No nie je pekne ked vďaka nim môžeš ušetriť hoc aj 50 eur mesačne? Veď za rok je to mesačný plat robotníka.

13.08.2014 22:28:49

Hodnotenie: 0% eva (nezaregistrovaný)

táto "Super" spoločnosť a a okrem ešte dve PG a FC to sú banda !!!!! - tak rýchlo od nich preč,alebo nikdy s nimi nejednajte, ich "agenti" to sú nevzdelaní a nenažraní paraziti s vymletými mozgami. Škoda, že nedá dať mínus %

03.08.2014 16:15:59

Hodnotenie: 0% niveagirl (nezaregistrovaný)

Otras! Horsie nez sekta. Nic nevedeli vybavit okrem 4%-nej zlavy od zse, co sme si aj my mohli vyziadat cez net. A za kazdu cenu chcu, aby si priatel poriadal novu zivotnu poistku hoc do konca chyba len 8 rokov a nasetrene peniaze by sme radsej dali na sporiaci ucet nasmu dietatu. Najodpornejsia robota aka len existuje.

31.07.2014 21:36:42

Hodnotenie: 100% Maťa (nezaregistrovaný)

Hypotéka poriešená s 0% úrokom za čo ďakujem pánovi z OVB z Nového Mesta nad Váhom.
Aj keď sme zo začiatku nechápali všetky tie ich návrhy, ale s odstupom času nám kopec vecí doplo a myslím že aj s manželom sme urobili dobre, že sme dali na kamarátkinu radu a kontaktovali sme OVB.
Dokonca rozmýšľam že to skúsim aj ja, veď peniaze treba aj na materskej.

Všetkým negatívne naladeným prajem pekný zvyšom dňa

01.07.2014 17:30:28

Hodnotenie: 0% krokodil (nezaregistrovaný)

Aby sme to uviedli na pravu mieru.OVB su ako jehovisti.Povezte mi ako moze murar alebo daky co ma ledva zakladnu robit poradcu???ved to je chore to ako keby casnicka mohla ist robit doktorku na operanu sal.Pokial to nieje studovany clovek v tom odbore tak tam nema co robit.Takze OVBak ked je vystudobany v tom odbore a sa zaujima o finacny trh moze byt dobry poradca ale to je mozno zo 100 asi len jeden.Mam znameho ktory to robi a tenje otravny jak indianaky sip len dava statusy a oteavuje ludibla bla

03.06.2014 02:40:32

Hodnotenie: 0% Pato

Dôverujem tomuto užívateľovi

Výhodné je to jedine pre nich. Produkt namiešajú podľa provízie. Osobná zlá skúsenosť!!! Predajú Vám aj to čo netreba a človek trochu zdatný si pomôže sám. Ďakujem

20.05.2014 13:00:14 Tento užívateľ hodnotil celkovo 4 produkty

Hodnotenie: 100% Lola (nezaregistrovaný)

som nadmieru spokojná, perfektné, poradili mi vo všetkom čo som potrebovala, najviac ma oslovil refinanc hypoteky kde som ušetrila 1,4%, a zredukovali nehorázne platby úverov 628€ na 310!!!! som im nesmierne vďačná. je pravdou že pracovníkom v banke nezáleží na Vašej aktuálnej situácii, príjme a podobne. v živote sa ma nepýtali na moje sny a nepripravili plán na ich realizáciu... práve naopak, postupne ma teta v banke skoro pochovala.. ešte raz veľká vďaka :)

17.05.2014 01:18:58

Hodnotenie: 0% monča (nezaregistrovaný)

nespokojnosť = neprofesionalita, nekvalitne zmluvy, zle rady, nedostatočná informovanosť v rámci servisu.... týmto som si všetkým u nich prešla, chvalabohu už som inde a som spokojná

12.05.2014 11:42:04

Hodnotenie: 100% tomas (nezaregistrovaný)

poradili mi vo všetkom, som nadmieru spokojny

06.05.2014 11:00:50

Hodnotenie: 100% Adrián (nezaregistrovaný)

Som s nimi veľmi spokojný. Poradca mi poradil vo všetkých smeroch ako mohol a dokonca mi poradil ako a kde môžem ušetriť. Informácie, ktoré mi boli poskytnuté boli objektívne - dokonca nadrámec mojich očakávaní. Myslím, že poradcovia z tejto finančnej inštitúcie sú vzelanejší ako z iných "konkurenčných" finančných domoch.

05.05.2014 20:14:27

Hodnotenie: % andrea (nezaregistrovaný)

Chcem sa len opýtať či máte všetci prehodnotené zmluvy originál doma ?

28.04.2014 09:13:31

Hodnotenie: 50% Anka (nezaregistrovaný)

Tiež musím povedať, že tých 0,01% je blbosť. Veď na internete som našla úroky od 2 do 3,5% dokonca na stránke ČSOB som našla že s úrokovým bonusom môžete zarobiť až 19,5% čiže podľa mňa Tomáš klame.

Pozerala som naše zluvy, my máme aj na výpise 2%. Dokonca synovia majú detskú zmluvu a tma majú 3%.
Čiže v tomo dávam OVB 100 bodov.

Ale tiež máme zlú skúsenosť s kamarátkinym synom, ktorý robil pre OVB pár mesiacov a samozrejme neobišiel ani nás. Ked odtial odišiel ani nedal vedieť a my sme sa nevedeli dopátrať k človeku, ktorý by doriešil naše veci.
Za toto dávam OVB 0 bodov.
Mali by si tam urobiť poriadok, lebo už ich je veľa a majú v tom bordel.

15.04.2014 23:43:58

Hodnotenie: 100% Tono (nezaregistrovaný)

Tomáš - netrep nezmysly. Robil som v PSS ale úročenie 0,01%NEEXISTUJE ANI V JEDNEJ STAVEBNEJ SPORITELNI tak tu nepíš bludy. Kľudne si to chod overiť do každej jednej z troch stavebných sporiteľn ! Tak tu nemotaj ľudom hlavy !
Uročenie je od 2 - 3% ale záleží aká tarifa a aká sporiteľna a koľko je na zmluve sporiteľov.
Nezavádzaj tu účelovo ľudí.
Poplatok v tej dobe a aj teraz je rovnaký takže na tebe zarobil vtedy kamarát, teraz panička na pobočke.

Ja sa stretávam práveže s inými prípadmi: klienti na pobočke zaplatia za uzatvorenie zmluvy poplatok 500eur lebo panička za okienkom ich nahovorí na CS - cieľovu sumu 50000 EUR !

My klientom uzatvárame stavebné sporenie na maximálne 5000 EUR lebo tolko tam reálne dokáže aj so štátnyi prémiami a úrokmi klient nasporiť. Tam je poplatok 45 EUR. Ak samozrejme chce klient sporiť a neskôr brať úver, tak sa CS nastavuje podľa želaného úveru.
Milý Tomáš, neznalému človeku by si tým poriadne natlačil kalerýby do hlavy. Tiež pochybujem o tých poistkách, ale budiž, nevidel som ich. A možno si len od konkurencie.. Aj takto sa dá prihriať si polievočku...

Všetko je to o tom, ako sa poradca vzdeláva a či vôbec má záujem vzdelávať sa, alebo po prvom školení je z neho odborník na všetko a potom je výsleodk toho to, čo tu nižšie čítam, že sa všetci sťažujú.
Je mi ľúto, že všetkých poradcov ľudia hádžu do jedného vreca, lebo ja mám za sebou spokojných klientov, aj keď určite na začiatku sa našiel niekto, komu sa niečo nepozdávalo a opravili sme to podľa jeho želania.

Ale je to naozaj o tom, ako píše pán dole, že tak ako je dobrý aj zlý automechanik, ako je dobrý aj zlý murár, tak je aj zlý či dobrý finančný poradca...

A teraz , kto ste bez viny hoďte do mňa kameňom..

15.04.2014 23:10:47

Hodnotenie: 0% Tomáš (nezaregistrovaný)

Velmi negativna skusenost so sprostedkovanim produktov. - Po 10 rokoch od sprostredkovania som si siel overit stavebne sporenie ze kolko som si nasetril, ale nie cez poradcu ale priamo do sporitelne. Pracovnicka priam zdesene zistila ze som mal uzavrete urocenie na 0,01% a za otvorenie uctu som platil v tej dobe cez 3000Sk. Cize si mozete domysliet kolko asi dostal moj \"kamarat\" za proviziu ... - Na zaklade tejto skusenosti som si siel overit vsetky ostatne investicne sporenia a poistenia. Kazdy produkt bol vybrany s NAJHORSIM moznym urocenim a s najvacsimi poplatkami ake sa asi dali vyskladat. Cize za blbost sa plati, v mojom pripade dost draho ... Suma summarum - nikto nic nerobi zadarmo a ich provizie /aj ked tvrdia ze to robia zadarmo :D / su priamo umerne vyhodnosti produktu ktory predaju.

14.04.2014 15:54:57

Hodnotenie: 0% Stanislava (nezaregistrovaný)

kvôli prístupu na pobočke v KE, nekompetentnosť, slabá gramotnosť zákonov, pojmov, nulová ekonomická znalosť, len dookola naučené nič nehovoriace frázy, skrátka moj dotaz a záujem o nejaký produkt vrámci III piliera, ostal tak, že som išla inde, tu o tom nemali ani šajnu,nieto ešte poradiť, vybrať :-(

14.04.2014 15:40:53

Hodnotenie: 0% Karel (nezaregistrovaný)

proste nula, nic dobreho, same pretvarky a podrazy, jde se jen po penezich

10.04.2014 11:16:12

Hodnotenie: 100% andrej2014 Poslať správu

Dôverujem tomuto užívateľovi

inak ľudia všimli ste si ako funguje davová psychóza?
ked dávajú všetci záporné hodnotenia, nektorí sa pridajú už len tak aby nevybočovali z rady...
a ked niekto má iný názor ako všetci, tak ich to zrazu vyburcuje ukázať že ten ich názor je správny?

majte si svoj názor, veď je váš, nikto vám ho neberie.
Ale tento Váš názor Vás dostal tam, kde momentálne ste.
Ak chcete byť niekde inde a niekym iným, stačí jednoducho zmeniť názor a neísť s ovečkami...

nech sa darí.

P.S: porozmýšľajte čo sa deje ked jedna ovca vybočí z radu? ostatné začnú blačať. ale nie preto, že by sa o ňu báli že ju zožerie vlk, ale preto, že čo ak by kdesi našla zelenšiu trávu, čo ak by niekde našla čistejšiu vodu.
toto je ale bohužiaľ aj v nás, veď nikto sa predsa nemôže mať lepšie ako vy a LEN ten váš názor je ten ktorý je správny..

10.04.2014 10:05:36 Tento užívateľ hodnotil celkovo 5 produktov

Hodnotenie: 100% tono (nezaregistrovaný)

Pobite sa!
Andrej to vyjadrovanie teda stoji za to.
Tatiana ty si asi moc gramatiky nepobrala.

Mne toto cele pripomina ako som sa s kamaratom kedysi vadil ze ci je Fico dobry alebo zly
on tvrdil ze zly a ja ze dobry. Pritom sok ho nikdy nevolil ale robilo mi dobre ked sa rozculoval.
aj toto mi tak pripada ze Andrej si z vas robi srandu a vsetci mu sadate na lep.
Podla mna polovica z vas co tu trepete ste bud z konkurencnej firmy a takto si prihrievate polievocku alebo ste napisali nieco co ste kdesi poculi systemom JBP.
Na vas uplne sedi heslo Zlodej krici cbytte zlodeja.
Pekny den vsetkym

P.S:uz sa tesim kto ma nazve agentom OVB a ze mam pozdravovat svojho chlebodarcu.
Tak sa teda pozdravujem. :-)

10.04.2014 08:41:23

Hodnotenie: 0% Petra (nezaregistrovaný)

súhlasím, 0% a nech ich slak trafi, su zli a punktum

10.04.2014 06:59:19

Hodnotenie: 0% tatiana (nezaregistrovaný)

uz len to vyjadrovanie andreja, stoji sa vymazanie, a to uz nehovorim, ako zubami nechtami brani spolocost, co je v konretne v cr na spiscke negativneho hodnotenia fin. spolocnosti, le zabdula som,aj tam sudeibily ako tu, len andrej a jeho chlebodarca budu tvrdit, ze ovb je spasenie nasich financii, nacvo tu davat priklady, ked andrej vulgrane vsetko zmtie zo stola, kazdopadne 0% uz davno, teraz a aj nabuduce, p.andrej a idete, kludne mi vynadajte :-D

10.04.2014 06:56:20

Hodnotenie: 100% OVB pozitiv (nezaregistrovaný)

Ľudia, skúste sa zamyslieť nad tým, čo píšete a prečo to píšete.
Nadávate na lekárov, ale potom ste z nich posratí aby Vám zachránili život..
Nadávate na policajtov, ale potom ste z nich posratí aby
Vám pomohli...
Nadávate na poradcov, ale potom za nimi doliezate aby Vám vybavili nízky úver...
Veď si už neserte do huby..
Nadávate na na všetko a na všetkých už len z princípu...
Aby reč nestála..

Čo ste sami urobili Vy aby bolo lepšie?
Že si zapnete o siedmej správy a nadávate aký je ten svet zlý? Gratuljem, ale ste tomu pomohli...

Odkaz pre Exagenta: neviem kde teraz pracuješ, ale určite si v tom úspešný....
Stačí si uvedomiť že práca v OVB je rovnako "úkolovaná" ako inde.. Veď skús prísť do práce kde robíš a bud len tak s vyloženými nohami na stole a usmievaj sa šéfkovi do tváre...
Napíš, ako dlho trvalo vybavenie výstupných papierov...

P.S: jasne že aj v OVB sú debili, ale ukážete mi prosím niekto, v ktorej firme nie sú...???
Keď človek ide niekam do práce tak sa snaží ukázať aký je super aby ho zobrali.
Len po čase sa z neho vykľuje neschopák a dement... a tak je to všade, OVB nevynímajúc.
Jasne že aj do OVB pobrali všelijakých ľudí, lebo každý dúfal, že aj napriek tomu že vyzerajú ako dementi sa časom vykľuje z nich schopný človek.. bohužiaľ, tak to býva málokedy a potom ich vyhodia, lebo majú veľa storna, chodia na nich sťažnosti od klientov, alebo sa len tak poflakujú a tvária sa ako majstri zemegule a potom si vybíjajú zlosť na rôznych fórach..

Komplexy sú sviňa, tie človeku dajú riadne zabrať...

06.04.2014 16:45:39

Hodnotenie: 100% Rozumny (nezaregistrovaný)

Prečítal som si tie príspevky, aj negatívne aj pozitívne.
Zaujal ma jeden: AUTA MAJU NA SPLATKY A SAKA Z POLSKA..
Milý prispievateľ, pozri sa okolo seba, máme 21 storočie a predstav si že na splátky majú autá aj obyčajní robotníci ktorí zarobia 500 či 600 eur. A saká s polska? Si smiešny. Pozri sa koľko potravín je z Polska a či náhodou aj stolička na ktorej sedíš nie je z Polska.. Trápne reči, trápnych ľudí..
Mám s OVB skúsenosť aj dobrú aj zlú.
A teraz moja otázka: poznáte niekto nejakého dobrého automechanika? alebo lekára? alebo cukrárku? alebo murára? a prečo sú podľa Vás dobrí? lebo to niekto povedal alebo máte aj Vy s nimi takú skúsenosť? a veríte mi, že určite sa nájde niekto, kto s nimi dobré skúsenosti nemá a bude na nich nadávať? to je sila, že? to by Vás nenapadlo...
no nečudujem sa, lebo v tých zadubených hlavách zo správ z JOJ a MArkízy sa nie je čomu ani čo čudovať.
Koľkí z Vás ste už v živote niečo dosiahli? Okrem toho, že sa už nepomočujete a viete si utrieť zadok?
Najprv niečo dokážte a potom skúste ukazovať na druhých.
OVB je firma ako aj iné - je to firma o ľudoch...
A ľudia sú, boli a aj budú vždy len ľudia, čiže sú rôzny - dobrí aj zlí...
A každý OVBák má nad sebou určite vedúceho ktorý Váš problém či sťažnosť vie vyriešiť. Ak nie, tak chodte za riaditelom.
Ja som, to tak riešil tiež a som zatiaľ spokojný.
Stačí len pochopiť jednu vec: každú firmu tvoria ľudia a nie písmenka v názve firmy.

02.04.2014 15:43:01

Hodnotenie: 100% Jozef (nezaregistrovaný)

Prečítal som si mnoho komentárov, ktoré sa tu popísali. Sú pozitívne, ale aj negatívne, čo je prirodzený jav. Som ale veľmi prekvapený, že väčšina negatívnych vyjadrení je na základe,"počul som od kamarátov, známych" a nie na základe vlastnej skúsenosti. Negatívne názory tých, ktorí iba začali skúšať robiť niečo iné - a ešte iba v začiatkoch idú kritizovať to, čo vôbec ešte nepoznajú. Nie som zástanca spoločnosti OVB, ale zamýšľam sa nad rozmýšľaní niektorých mladých ľudí. Som človek stredného veku a niečo som už v živote preskákal. Súdiť vieme všetci, či to poznáme, alebo nie, ale pozreli sta sa niekedy do zrkadla a spýtali ste sa seba samých " som lepší, ako tí druhí", "urobil by som to ja inak, ako tí druhí". Súdiť niečo, alebo niekoho, koho dôkladne nepoznám, je nemorálne. A to, aký má systém daná spoločnosť? Asi je dobrý, keď funguje vyše 40 rokov, ale poznáte ho aj Vy? Ono je to všade rovnako a v každom odveví. Môže by neviem aká dobrá firma, ale akonáhle tam pribudne nejaký povedzme "blbec", potom vrhá zlý tieň na celú firmu. V živote nejde o firmy, ale o ľudí, ktorí v daných firmách pracujú, ktorí sú tam zamestnancami, alebo iba pracujú pre danú spoločnosť. Byť sudcom bez mena, že sa môžem schovať za niečo, kde ma nikto nespozná, to vie takmer každý. Ale tí, ktorí tu dokážete tvrdo kritizovať, vedeli by ste identifikovať takto aj verejne. Aj ja som mal v živote zlé skúsenosti rôzneho druhu, ale to neznamenalo, že život nepôjde ďalej. Nemali ste nikdy zlú skúsenosť s lekárom? Určite áno. A prečo aj naďalej chodíte možno aj k tomu istému lekárovi? Prečo potom nekritizujete celé zdravotníctvo. Nemali ste zlú skúsenosť s učiteľom, lektorom, profesorom? Prečo nekritizujete potom celé školstvo? Predpokladám, že väčšina týchto komentárov pochádza od mladých ľudí, ktorí mali ešte málo životných skúseností a nemajú možnosť ešte na základe čoho dôsledne porovnať. Ale prosím Vás, ak chcete povedať svoj názor takto verejne, povedzte ho, ale slušne, na podložených základoch a nie iba na domienkach. Nikdy neviete, či takýmto vyjadrením nepoškodíte raz aj sami sebe. Stále bude platiť príslovie " Zariekaného chleba sa najviacej naješ".

02.04.2014 09:43:20

Hodnotenie: 0% Alzbeta (nezaregistrovaný)

Ja som neprisla do osobneho kontaktu s poradcami OVB, ale kamarati mi vraveli, ze velmi dobre skusenosti nemaju a ze sa nemam na take nieco vobec davat. Stale sa pokusat vytvorit si na nich nejaky nazor, ale nemam dost info. Pozitivne reakcie/hodnotenia na tejto stranke mi skor pridu tak, ze su napisane samotnymi "manazermi / financnymi poradcami" OVB. Ma na to niekto podobny nazor?

20.03.2014 23:19:53

Hodnotenie: 0% Štefan (nezaregistrovaný)

len predaj predaj a žiadna pomoc...

10.03.2014 18:19:54

Hodnotenie: 100% pavol (nezaregistrovaný)

je to najlepsie financne poradenstvo ake poznam

08.03.2014 10:21:43

Hodnotenie: 1% ZoPo (nezaregistrovaný)

podla mojho nazoru netreba drzat na slovensku celu firmu iba pre dvoch jedincov, ktori su ochotni nezneuzivat zle nastaveny system pre svoje obohatenie. kym bude na slovensku dostupny zly system, budu ho zneuzivat zli ludia: vsetci, ktori sa o nom dozvedia. skusila som a nemohla som pokracovat, lebo z najspodnejsej pozicie v strukture nemozem ovplyvnit, co s udajmi urobi moj nadriadeny, ked mu ich dam do ruky. ale tym dobrym drzim palce, ti sa nestratia.

24.02.2014 16:13:00

Hodnotenie: 0% Karolina (nezaregistrovaný)

je to des, hlavne v Ružomberku, ide o kvantitu a kvalita ziadna, vedia len preniest papiere od klienta do banky a ked su problemy ruky davaju prec, je to hanba, fuj!!!!

19.02.2014 19:26:02

Hodnotenie: 0% ex (nezaregistrovaný)

dalsi vymyvaci mozgov presne ako partners group, a pritom myslia len na mastne provizie, zle, zmluvy, nevyhodne,slaba takmer nulkova starostlivost. agenti ako cz kopir slabi, neochotni ... aj o polnoci O% pre OVB

18.02.2014 20:10:27

Hodnotenie: 100% ivka (nezaregistrovaný)

velmi dobre poradenstvo mám riešene nejaké veci u nich ale len tie ktoré som chcela JA.

06.02.2014 15:36:11

Hodnotenie: 0% mima (nezaregistrovaný)

Ja som mala začať pracovať pre OVB... pred tym ako som chcela začať som si čítala recenzie... nepisali o nich nic dobre ..ale nenehala som sa odradit a sla som na skolenie.. skolenie trvalo dva dni. prvy den nam vysvetlovali ako sa im dobre zije a ze ak vzdame tuto robotu tak v zivote vzdavame vsetko. druhy den to bolo to iste potom obed a sli sme domov.. mala som z toho skolenia dost divne pocity. ked som dosla domov bola u nas mamina financna poradkyna. pytala sa ako bolo tak som jej vsetko povedala a vysmiala ma.. povedala ze pre OVB pracovala a nie je to o nicom inom ako o jednotkach, strukture, proviziach a klamani ludom.... a mala pravdu.. odtej chvile som o OVB nechcela ani pocut nebudem predsa nahovarat ludi na kraviny...

02.02.2014 16:19:10

Hodnotenie: 0% Iva (nezaregistrovaný)

zle skúsenosti, aj keď tvrdím, že spoločnosť tvoria ľudia,firma ako taká možno nie je zlá,ale tí jej finanční agenti a následný servis = O%

30.01.2014 09:26:18

Hodnotenie: 100% Jajo (nezaregistrovaný)

Mimochodom spoločnost OVB prišla na slovensko v roku 1993 na pozvanie vlády, pôsobí v 14 tich krajinách európy. Cieľom je pomôct klientovy a zorientovat sa na finančnom trhu len bohužial niektorý slováci vidia za všetkým len peniaze a kazia meno silnej spoločnosti ktora je viac ako 40 rokov na trhu. Takýto ludia by to nemali robit, predsa je omnoho krajsie niekomu pomôct a ten človek je vám vdačný ako len nejaká provízia na ktoru sa časom zabudne, hanba tým ktorý nepochopili filozofiu OVB...

29.01.2014 08:17:38

Hodnotenie: 0% ex zakaznik (nezaregistrovaný)

Take druhe PartnersGroub , vyhnite sa im aj OVB velkym oblukom!!!

26.01.2014 21:24:26

Hodnotenie: 0% tomas (nezaregistrovaný)

Skusenost- vacsina podvodnikov lanariaca mladych ludi, pricom si narobia len dlhy

23.01.2014 23:31:09

Hodnotenie: 0% Tomas (nezaregistrovaný)

Velmi negativna skusenost so sprostedkovanim produktov.

- Po 10 rokoch od sprostredkovania som si siel overit stavebne sporenie ze kolko som si nasetril, ale nie cez poradcu ale priamo do sporitelne. Pracovnicka priam zdesene zistila ze som mal uzavrete urocenie na 0,01% a za otvorenie uctu som platil v tej dobe cez 3000Sk. Cize si mozete domysliet kolko asi dostal moj "kamarat" za proviziu ...
- Na zaklade tejto skusenosti som si siel overit vsetky ostatne investicne sporenia a poistenia. Kazdy produkt bol vybrany s NAJHORSIM moznym urocenim a s najvacsimi poplatkami ake sa asi dali vyskladat.

Cize za blbost sa plati, v mojom pripade dost draho ...
Suma summarum - nikto nic nerobi zadarmo a ich provizie /aj ked tvrdia ze to robia zadarmo :D / su priamo umerne vyhodnosti produktu ktory predaju.

22.01.2014 14:35:46

Hodnotenie: 0% ayeron

Dôverujem tomuto užívateľovi

mal som osobnu skusenost - agent vyrazne strojeny, umely, len si mlel naucene veci, evidentne rychlo chcel vyriesit nejaku provizuu ktoru odo mna cakal,a ani sa nedockal

21.01.2014 18:04:27 Tento užívateľ hodnotil celkovo 5 produktov

Hodnotenie: 0% ayeron

Dôverujem tomuto užívateľovi

mal som osobnu skusenost - agent vyrazne strojeny, umely, len si mlel naucene veci, evidentne rychlo chcel vyriesit nejaku provizuu ktoru odo mna cakal,a ani sa nedockal

21.01.2014 18:04:23 Tento užívateľ hodnotil celkovo 5 produktov

Hodnotenie: 100% Adriana (nezaregistrovaný)

Ja mám s nimi výborné skúsenosti. Pomohli mi a to som ani nemusela rušiť a uzatvárať nijaké nové poistky. Len mi pozrel moje súčasné poistky a vysvetlil mi, že ktorú časť by znížil a prečo, prečo je zbytočné mať pripojistené niečo a niečo je zas potreba. Tá pani, s ktorou som uzatvárala poistky, tá mi to vtedy vysvetliť nevedela a ja som sa nevedela opýtať. Bola to pani, ktorá robí pre jednu poisťovňu a práve ten ich produkt je "ten najlepší". U chalana z OVB sa mi páčilo, že porovnával produkty viacerých poisťovní a vysvetlil mi, prečo je toto lepšie a toto nie. Navyše mi pomohol vybaviť v banke refinanc našej hypotéky - mne ako prémiovému klientovi pri okienku ponúkali o 0,5% viac, než potom vybavil on. Takže ja som bola spokojná. Ale je pravda, že aj v radoch OVB sú ľudia, ktorým nejde o blaho klienta, ale hlavne o to, aby na ich účte pribudla tá najvyššia suma. Ale takého, ktorý by ma chcel do niečoho tlačiť napriek môjmu odmietaniu, takého by som rýchlo niekam poslala...

13.01.2014 18:30:05

Hodnotenie: 100% Veronika (nezaregistrovaný)

zaujímavé komentáre som tu čítala a naozaj nie na každého sa dá spoľahnúť nech ide o akúkoľvek firmu. ja som začínala vo winners group kde mi bolo tlacene do hlavy same bludy aky su dobry a po case som zistila ako odrbavaju ludi. no asi po roku s riadnou nedoverou som sa zacala zaujimat o OVB stretla som par ludi z ich okolia a dospela som k nazoru ze neide tu o znacku ale o ludi ktory s tymto robia pretoze kazdy zakon vsetko co sa podpisuje sa da prisposobit a zalezi na dotycnom komu to prisposobi. momentalne pracujem v OVB --- ano vela ludi na tu firmu pinda, ale 100% z nich si neuvedomuje ze to nieje tá firma zla ale natrafili na zleho cloveka. ja (vdakabohu) :D - som v dobrej skupine ludi ktora pozera na klientov a robi si dobru reputaciu a nie ze o par eur budu mat tahsie vrecka.

05.01.2014 16:24:55

Hodnotenie: 100% Martin (nezaregistrovaný)

jA SOM ZATIAL SPOKOJNY.

19.11.2013 19:48:50

Hodnotenie: 30% horacko Poslať správu

Dôverujem tomuto užívateľovi Tomuto užívateľovi dôverujú 18 užívatelia

Vlastnú skúsenosť nemám, ale hodnotím na základe skúseností mojich známych.Nechcem hádzať všetkých poradcov z OVB do jedného vreca, som presvedčený, že sa tam nájdu aj dobrý poradcovia aj zlí, no zatiaľ sa ku mne dostala väčšinou zlá kritika. Či už to bolo nevhodnými produktami, slabou prípadne žiadnou starostlivosťou o klienta, prípadne nedostatočným nezrozumiteľným vysvetlením služby ako takej. Som presvedčený, že ak by si firma dala viacej záležať na výbere pracovníkov, a neprijala každého, kto to chce len tak skúsiť a zarobiť pár drobných, bola by mienka o mnoho lepšia. Vzhľadom na to, že sa určite vo firme nájdu aj šikovní a schopní poradcovia, ktorí naozaj ľudom radia, a nie len predávajú produkty, musím na to prihliadnuť pri hodnotení, avšak viac som doteraz počul tej zlej kritiky, preto je moje hodnotenie zatiaľ takéto.

11.11.2013 10:38:32 Tento užívateľ hodnotil celkovo 371 produktov

Hodnotenie: 100% Jozef (nezaregistrovaný)

Veronika, máš ešte iba 20 rokov. Viem, že si ešte nestihla toho zažiť toľko, aby si si mohla urobiť svoj názor. Z jednej časti súhlasím s Tebou aj s niektorými, ale aj tomto fachu sú ľudia, ktorí idú iba po biznise a klient ich nezaujíma. Ja už mám skoro 50 a mám aj veľmi dobré skúsenosti a poviem Ti, že všetko je iba o ľuďoch. Nie je to o firme, ale o prístupe ľudí k danej práci. Je to ako s lekármi. NIkto ich nerieši, že Ťa obabrú takto alebo inak, ale ak nie si spokojná, vyhľadáš si iného a takého, ktorý Ti bude vyhovovať ako komunikačne, tak aj vedomostne. Nesúďme firmy, ale súďme bezohľadných ľudí. A pre mnohých - ruku na srdce - ste práve vy 100%-ný, chceli by ste takého človeka, aby spracovával Vaše informácie a dáta ako ste VY? Skutočne? Ja preto tejto spoločnosti dávam 100% za to, čo dokážu pre ľudí spraviť. Horšie je to už s niektorými ľuďmi, ktorí pre túto spoločnosť pracujú.

04.11.2013 16:59:56

Hodnotenie: 5% erika (nezaregistrovaný)

ja som s nimi veľmi nespokojná. nikto nemá právo nútiť ma do životnej poistky, len aby mal krajšiu províziu

31.10.2013 16:55:10

Hodnotenie: 0% Martin (nezaregistrovaný)

Vhodni su len ako hodne drahe poucenie do zivota - mna takto par rokov dozadu pripravili na zlych poistkach o 100 000 korun

08.10.2013 13:52:12

Hodnotenie: 0% Ján (nezaregistrovaný)

Samá manipulácia... Ako klientov tak aj spolupracovníkov

04.10.2013 20:19:42

Hodnotenie: 0% Veronika (nezaregistrovaný)

Takže mám 20 rokov, mám ukončenú obchodnú akadémiu a teraz študujem turizmus na vysokej škole. Na internete som našla inzerát na pozíciu "administratívno klientský pracovník, manager". Nikde nebolo napísané čo je náplňou práce, o čo vlastne ide a už vôbec nikde nebol názov firmy. Pozvali ma na pohovor, z ktorého som odchádzala s tým, že som vôbec netušila o čo ide. Istá slečna mi to opisovala štýlom: "Sme firma ktorá sa zaoberá napríklad finančným auditom..." alebo "Sme niečo ako právnici ale na finančnom trhu..." Stále mi nepovedala názov firmy. Vraj hľadajú administratívnych pracovníkov a office manažérov. Ešte v ten deň mi zavolala že ma prijali a že mám prísť na školenia ktoré majú trvať cca mesiac. Dnes som bola na prvom a poslednom tomto školení. Nahovárala nám že im ide o pomoc klientom ktorým je možné ušetriť desaťtisíce €. Ani len nespomenula že ide o uzatváranie poistiek, nahováranie ľudí na úvery a pod. Spolu so mnou tam bola stredoškoláčka ktorá študuje na strednej odbornej škole (teda bez ekonomického zamerania). Kým som to zistila tak som si myslela že ma vzali aj vďaka tomu že mám ukončenú strednú školu s ekonomickým zameraním a maturitou. Lenže na otázku koľkých ľudí vzali zo všetkých uchádzačov mi neodpovedala a tvárila sa že nepočuje. A na otázku aký je vlastne názov firmy mi na druhý krát povedala že vonku na chodbe je to napísané, že je to nemecká firma a bla bla bla... Keď som odchádzala, hneď sa mi to nezdalo pretože im bolo úplne jedno či o tejto oblasti niečo vieme alebo nie. Ale až po prečítaní niekoľkých fór a recenzií na túto firmu (klientov aj bývalých zamestnancov) som si povedala, že na ďalšie "školenia" na ktorých učia ako prehovoriť ľudí na kraviny už nepôjdem. Nedokázala by som ľudí nahovoriť na to, aby urobili niečo, čo ich pripraví o peniaze. Som si istá že tí ktorí sú spokojní so službami tejto firmy narazili na starších a skúsenejších poradcov ktorým nejde len o províziu ale aj o dobro ľudí, ale ak vezmú takto hocikoho... šanca že práve vy dostanete toho "dobrého" je mizivá.

27.09.2013 17:17:05

Hodnotenie: 0% Marta (nezaregistrovaný)

Nemôže v tejto dobe existovať človek, čo verí tejto spoločnosti.

17.09.2013 09:40:31

Hodnotenie: 100% Zuzana (nezaregistrovaný)

Ja som zatiaľ maximálne spokojná,pozreli poistky,stavebko a navrhli mi nové riešenia-podotýkam len pri niektorých, vôbec to nefunguje tak, že vám to všetko hneď porušia a basta a vy "musíte" podpísať nové,aby mali nejaké provízie...klasicky-je to o ľuďoch a ako v každom fachu,aj tu sa nájdu takí,ktorým ide len o peniaze,ale ja mám len dobré skúsenosti...
A všetkým tým čo nadávajú,ako ich OVB-áci obrali o peniaze a ako im nanútili nevýhodné poistky-
mne bolo vždy vysvetlené čo to je, za čo to je,načo sa daná poistka,resp.iná zmluva vzťahuje,keď som nerozumela,tak som sa pýtala,keď som nechcela,nepodpísala som...
veď nie sme negramotní,nie?Keď niečo podpisujem,tak si to prečítam a až potom podpíšem.

Takže u mňa spokojnosť na plnej čiare!

23.08.2013 14:49:58

Hodnotenie: 100% Sadlon (nezaregistrovaný)

Spoľahlivá firma s korektnými pravidlami, špička na trhu, kvalitné poradenstvo( zlý poradca sa nájde v každej firme), široké portfólio,dobrý prístup.

20.08.2013 09:42:31

Hodnotenie: 0% klobasa (nezaregistrovaný)

Sú to len ľudia, ktorým ide o províziu, rušili mi poistky bez dôvodu, a mohol som dosť stratiť ale to ich nazujímalo, ešte že som sa spamätal.

18.08.2013 20:55:10

Hodnotenie: 100% misko (nezaregistrovaný)

ako aj v inych odvetivach je to o ludoch. Nesudte celu spoločnosť podľa par reprezentatov s ktorymi ste sa stretli a hľadajte takých akí vám vyhovujú, nemusi to byt ovb.
mne ovb pomohlo a pomaha. Alebo dokážete sledovať stále meniaci sa trh a robiť odborné rozhodnutia? stačí vám čo vám povie predajca v spoločnosti alebo reklama? ja odporučam

29.07.2013 12:30:19

Hodnotenie: 100% Jozef (nezaregistrovaný)

Dád by som ragoval na predošlú reakciu ohľadom spolupráce - robil som v OVB spravil som par poistiek a atd. zarobil som si a jedneho dna mi prisiel list od OVB, ze musim vratit celu proviziu a takto si ludia pracujuci v OVB robia dlhy...skoda,ze OVB o tychto veciach vobec nehovori :) takze ludia ked chcete robit OVB overte si ako to je s proviziami a vlastne so vsetkym...vela stastia vam prajem a pevne nervy :D
Ja tam nepracujem, ale prácu môjho fin, poradcu poznám dopodrobna. Pokiaľ viem, za každú prácu spostredkovateľ ručí čistotou obchodu, t.j, že klient porozumel všetkému, čo podpisoval a čo mu bolo vysvetlené. Neviem, ako teba vyškolili, možno si mal smolu, ale asi si bol školení ako díler - predajca a nie ako fin. poradca. Ja než som podpísal prvú zmluvu,tak ma môj poradca spoznával do detailu, aby mi vedel presne nastaviť všetko podľa mojich možností a potrieb. A to, že si musel vrátiť celú svoju províziu a svedčí o tebe to, že si robil veľmi málo, veľmi krátko a zrejme asi aj zle, lebo čo ja viem, tak OVB nezoberie provízie bezdôvodne nikomu. Ak by som nemal svoj biznis, ktorý robím a je celkom výnosný, určite by som chcel byť spolupracovníkom OVB. Takže je potrebné možno aj vysvetliť, prečo si musel vrátiť províziu, prečo tvoje zmluvy boli zrušené. Ja svojích zmlúv mám mnoho, ale za tie roky do dnešného dňa som nezrušil ani jednu, lebo každá jedna mi niečo rieši. Nemyslíte si vy ostatní, že kydať môžme na každého a za všetkých okolností, ak sa momentálne daný subjekt nedokáže brániť. Ale priznajme si, že všetko, čo robíme, nie je o spoločnosti, ale o prístupe a zodpovednosti za svoje konanie samotného človeka, ktorý vykonáva danú prácu - nech ju robíme kdekoľvek. Je mi ľúto, že na takýchto blogoch čítam samé nadávky, samé sťažnosti, - chápem, ale skúsili ste niečo pre to aj urobiť, aby ste sa nemuseli sťažovať, aby to takto nemuselo byť? Skúste sa nad tým zamyslieť skôr, než bude neskoro.

15.07.2013 11:23:47

Hodnotenie: 0% SK (nezaregistrovaný)

robil som v OVB spravil som par poistiek a atd. zarobil som si a jedneho dna mi prisiel list od OVB, ze musim vratit celu proviziu a takto si ludia pracujuci v OVB robia dlhy...skoda,ze OVB o tychto veciach vobec nehovori :) takze ludia ked chcete robit OVB overte si ako to je s proviziami a vlastne so vsetkym...vela stastia vam prajem a pevne nervy :D

04.07.2013 17:02:16

Hodnotenie: 100% Jozef (nezaregistrovaný)

Yop, máš pravdu to, čo píšeš vo veľa veciach, ale ak sa pozrieš okolo seba, tak je to všade takto. Musím s tebou súhlasiť v jednej veci, že ak chcem robiť akúkoľvek prácu, aby som robil dobre a správne, musím si ju vážiť a určite mať ju aj rád. Kto pracuje iba preto, že musí, potom je to na ..... Ale ak niekto pracuje preto, že chce, potom to vyzerá tá práca celkom inak. Mnohí tu OVB odcudzujú iba na základe informácií - "jedna baba povedala". Ak chcem niečo kritizovať, najprv to musím poznať a až tak môžem vysloviť svoj názor. Tie názory " Hrôza, Je to paródia,banda zlodejov a pod. to môže vysloviť iba človek, ktorý sa ešte nikdy nepozrel na seba do zrkadla. Povedal si niekto z Vás niekedy takto." Dokázal by som to spraviť lepšie ako on?" Ak ste si odpovedali áno, tak klamete sami seba, najprv to spravte a potom máte právo sa vysloviť k danej problematike a nie iba skrývate svoju úbohosť za anonymitu týchto chatov.

06.06.2013 15:16:09

Hodnotenie: 70% yop (nezaregistrovaný)

Firma dobrá , myšlienka parádna, spolupráca medzi obchodnými partnermi je korektná, no väčšina poradcov sú zaslepení amatéri, o marketingu a koretnosti vedia veľké prd a si myslia , že ich práca je to najlepšie na svete a že len u nich sa dá najlepšie zarobiť a že len u nich môžu byť ľudia spokojní (iba málo ľudí čo má peniaze je naozaj šťastných a majú fungujúce vzťahy), ale zase nájdu sa aj ozaj kvalitní profíci-poradcovia a ľudia, ktorí naozaj dosiahli úspech bez podvodov, to obdivujem. Problém je, že lákajú nových ľudí na sny, ciele a peniaze a nie na samotnú prácu- finančný poradca a po čase finančný manažér. Tú prácu musí mať človek rád, musí ho baviť...ak to robí niekto len pre prachy, tak to potom aj tak vyzerá.

29.05.2013 11:35:47

Hodnotenie: 100% Jozef (nezaregistrovaný)

Andrei odkazujem, nech sa pozrie do zrkadla. Ako dlho pracuje tam, kde pracuje a potom nech kritizuje. Ja som klientom už 18 rokov a vďaka informáciám z tejto spoločnosti mám to, čo mám - luxusný byt, dobré auto, zabezpečenú rodinu a mnoho ďalšieho. Inteligentný človek sa nebude vyjadrovať ako ...., ale si zváži, prečo takto reagujem a udám aj pádny dôvod. Práca OVB je o ľuďoch a nie o firme. Filozofiu má perfektnú, ale všetko záleží na človekovi, s ktorým sa stretne. Dostať dobrého poradcu je poklad a tých je naozaj málo. Ja neľutujem a môžem bezpečne poveď, že som rád, keď mám poradcu z OVB. Dávam im 100%, lebo viac sa nedá dať

26.05.2013 20:56:14

Hodnotenie: 0% Andromeda (nezaregistrovaný)

http://prievidza.sme.sk/c/6812681/financny-poradca-z-prievidze-zavrazdil-pre-peniaze-svojho-klienta.html

V diskusii pisu, ze to bol ofaubak.

25.05.2013 15:54:54

Hodnotenie: 0% Matúš (nezaregistrovaný)

Vďaka ich "finančnému poradenstvu" som prišiel cca o 300€, mam uzavretú poistku ktorú ani nepotrebujem, nakoľko služby pre ktoré som ich oslovil nedotiahli do konca, aj keď sľubov z ich strany bolo viac než dosť, že sa všetko stihne do určeného termínu. A ako bonus bolo, že ich skvelý finančný poradca nemal v sebe ani toľko charakteru, aby mi zdvihol telefón. Fakt "výborné" služby!

11.05.2013 21:50:46

Hodnotenie: 90% PETER (nezaregistrovaný)

VŠETKO ZLÉ JE NA NIEČO DOBRÉ.

AJ NEGATÍVNY NÁZOR SI TREBA VÁŽIŤ , SOM V OVB UŽ 15 ROKOV . NIKDE INDE NEPRACUJEM . SOM SPOKOJNÝ S PRÁCOU , NO AJ V OVB TREBA POUŽÍVAŤ ROZUM. AK HO NEMÁTE ŽIADNA PRÁCA NIE JE PRE VÁS ...
OVB MÁ KVALITNÉ INFORMÁCIE , NO TREBA IM ROZUMIEŤ A NIE LEN PREDÁVAŤ !!!

NA MARGO KLIENTOV AJ TO SÚ SLOVÁCI , VŠETKO ZADARMO...
MRZÍ MA AK NATRAFIA ĽUDIA NA MENEJ SKÚSENÉHO KOLEGU A SÚ NESPOKOJNÝ ...

08.05.2013 20:33:20

Hodnotenie: 0% Tono (nezaregistrovaný)

Profesionalita na bode mrazu, a najlepšie je, že 100% hodnotonie si sem pridávajú sami OVBáci. Amatéri.

06.05.2013 20:13:48

Hodnotenie: 100% Milan (nezaregistrovaný)

Špičkové poradenstvo, špičkový poradca. Vybaví aj nadštandardné veci.

06.05.2013 08:48:50

Hodnotenie: 0% Jakub (nezaregistrovaný)

Strašná subjektivita !

05.05.2013 22:08:42

Hodnotenie: 100% mirka (nezaregistrovaný)

Super firma ma viziu a aj ju plni

05.05.2013 20:35:48

Hodnotenie: 100% Tomas Poslať správu

Dôverujem tomuto užívateľovi

Dobry den ja mam velmi dobru skusenost s OVB som klient a sam by som sa naozaj nedostal k takym produktom ako mi pomohol makler OVB... a naozaj som usetril kopu penazi len na zaklade mojej neinformovanosti na fin. Trhu.... ja by som to asi prirovnal k tomu ked ma niekto zleho zubara ktory mu pokazil zuby tak co bude nadavat na vsetkych alebo si necha nejakeho doporucit ktory je naozaj top.... aj tak vsetci potrevujeme niekoho kto sa nam bude o taketo veci z fin. Trhu starat a poskytne nam nezavisle informacie... pretoze v bankach a ostatnych fin. Instituciach nam daju iba informacie ktore su zavisle na institucii v ktorej pracuju a to nedokazeme zmenit... ja si naozaj vazim ludi ktory pracuju v takomto biznise a su profesionaly....

05.05.2013 11:20:34 Tento užívateľ hodnotil iba tento produkt

Hodnotenie: 100% JV (nezaregistrovaný)

Po precitani niektorych komentarov som sa skoro pozvracala.Velmi zaujimave pribehy,velmi ma zaraza pristup ludi,kt.kydaju a nadavaju a nemozem pochopit,preco ani jeden z nich nezdbvihol prdel,aby to riesil oficialnou cestou?????????????
Ja poznam firmu 12rokov a prave koli nevzdel.klientom,kt.sa nechce riesit vlastna nespokojnost so sluzbami a nadavaju az ""PO!!"",nie okamzite,ked su nespokojni sa to tu omiela dookola!!!!!!
Vacsina je slovne okuta az v nezmyselnych netovych blogoch!!!!!vsak je to smiesne((((alebo skor smutne!keby kazdy jeden z nich zacal svoju nespokojnu situaciu riesit,davno by tu takito poradcovia neboli.
Ja osobne poznam aj neschop.ludi,ale aj spicky na trhu-tak ako v akejkolvek inej praci!!!!!
Kazdy si moze preverit na centrale daneho poradcu a zistit popreu,aku ma pracu,ale damy a pani-kvalita cloveka zavisi od neho sameho,nie od loga OVB!!!!!

05.05.2013 10:51:56

Hodnotenie: 10% Maroš (nezaregistrovaný)

Odrbávky, nerentabilné

04.05.2013 18:25:52

Hodnotenie: 100% Mária (nezaregistrovaný)

Pred nedávnom som mala pracovný úraz, po ktorom som sa dozvedela, že nakoniec nie som poistená, hoci mi rodičia do dnešného dňa platili poistku. Oslovila ma kamarátka zo základnej školy, ktorá mi urobila výbornú poistku a teraz som krytá vo viacerých smeroch. Som nad mieru spokojná a určite s ňou alebo kýmkoľvek z OVB budem určite riešiť väčšinu svojich záležitostí ohľadom financií.

02.05.2013 10:54:39

Mám 3 skúsenosti s OVB.
Prvá skúsenosť akože OVB - áčka. V 2004 ma oslovil jeden pán zo Zvolena. Vraj zakladá v Žiline svoju skupinu. Dovtedy som o nejakom OVB nepočula. Chodili sme na školenia 1x za týždeň. Hustil do nás asi mesiac. Rozprával ako dobre zarába a ani sa moc nenarobí. Potom sa chcel rozprávať s každým samostatne, vraj aby vedel, ako sme na tom s vedomosťami. Nebolo to ani tak o vedomostiach ako o tom, že mi ponúkal životné poistenie od Amslica. Školenia pokračovali a mali sme už hľadať prvých klientov, potom vraj nám dá potrebné tlačivá a prípadne poradí. Ja naivná našla som klienta. Na internete som zistila poisťovňu ktorá poisťuje jeho problém. Na stretnutí som sa s ním pochválila a že sa ešte poradím so skúsenejším a vypýtam potrebné tlačivá. No zažila som šok, ktorý mi otvoril oči. Hneď vyskočil, vybral mobil a komusi volal. Rozprávali sa o tom, že má klienta, potrebuje poistku, je to podnikateľ a teda budú sa dať určite urobiť aj iné zmluvy. Keď dovolal, priamo mi oznámil, že z tohto klienta ešte nebudem mať nič a aby som mu dala na neho kontakt. Pripadalo mi to, ako keď sa supy zbehnú okolo obete. Viac som na jeho sedenie neišla. Bol tak drzý, že mi volal po 2 týždňoch domov a pýtal znova na toho klienta kontakt. Klientovi som povedala, ktorá poisťovňa ho poistí.
Druhá skúsenosť ako klientka. V 2009 do práce prišli za mnou dvaja poradcovia z OVB. Napriek tomu, že boli neodbytní sa chovali slušne a boli trpezliví. Snažili sa so mnou uzavrieť zmluvu. Boli za mnou viac - krát. Za ten čas už získali o mne nejake súkromné informácie. Po nejakých naznačovaniach som im priamo povedala, že nemám záujem. Považovala som to za uzavreté, informácie vymazané a aj som na to už zabudla.
Tretia skúsenosť nadväzuje na tú druhú, ale to mi došlo až neskôr. Predvčerom mi zazvonil mobil. Ozvala sa nejaka pani, alebo slečna a " je tam pani xy ", odpovedala som, že áno. Z mobilu sa ozvalo jej meno, ktoré si ozaj nepamätám. Ďalej vyblafla, " treba prehodiť tie fondy v II. pilieri, tak kedy si kto mu sadneme ". No mňa oblial pot, pretože nie som v II. pilieri. Spýtala som sa jej, že odkiaľ vie, že by som bola v II. pilieri a v ktorej DSS by som mala byť. Ona na to, "ste xy, rozvedená, 2 dospelé deti ". Na moju otázku z akej je firmy odpovedala vyhýbavo, vraj robí pre všetkých. Z akej je firmy mi neodpovedala ani na druhý . krát. Ešte mi akože poradila, že mám ísť do Sociálnej poisťovne a tam si mám overiť ten II. pilier. No hlavou mi prebehlo všeličo. Viem, že sa dejú podvody, ale ja som žiadny vstup do DSS nepodpísala. Znovu som jej zavolala, že teda príjdem, aby mi povedala adresu. Chcela som vedieť s kým mám do činenia. Ani tú adresu mi nepovedala presne, ale našla som to. No išlo o slávne OVB. Pani ktorá tam bola už ma čakala. Asi myslela, že bude zmluva. Keď som jej povedala, že som pohoršená chovaním jej kolegyne, vysmiala ma. Pýtala som sa ako je možné, že majú bez môjho vedomia v systéme moje súkromné informácie, keď som nepodpísala žiadnu zmluvu ani nedala žiadny súhlas. So smiechom mi povedala, že oni nepotrebujú na to môj súhlas. Žiadala som, aby moje údaje vymazali, že si neprajem, aby ich mali v systéme. Bola som naštvaná jej postojom. Ako keby klient nebol ani človek, ale nejaka položka. Keď som odchádzala, ešte za mnou kričala, že mi praje, aby aj na mňa mal niekto takú energiu ako som mala ja a tresla dvermi. Tak to sú profesionáli z OVB v Žiline.

Poslala som na vedenie OBV e - mailom sťažnosť. Nspísala som niektoré konkrétne údaje o ich zástupcoch pobočky,aby sa dali identifikovať. Z centra OVB v BA mi odpísali, že to nemôžu riešiť, lebo nevedia o koho konkrétne ide. Ani sa neospravedlnili. Takže názor, že firma nie je zlá, iba jej kazia meno niektorí spolupracovníci neberiem. Riadia sa len počtom zmlúv a výškou peňazí. Kvalita a spokojnosť klientov sú nepodstatné a po nás potopa.


01.05.2013 11:54:55 Tento užívateľ hodnotil celkovo 2 produkty

Hodnotenie: 100% P. P. (nezaregistrovaný)

100% som dala iba preto, lebo sa nedá dať viac!

21.04.2013 17:57:56

Hodnotenie: 100% Love OVB (nezaregistrovaný)

...ÁNO, máme drahé autá, domy, obleky, peniaze, koníčky!!!! Lebo nesedíme doma na ritiach a nefrfleme na tých, ktorým sa chce!! Bez OVB by sme nikdy nemali, to čo máme.

18.04.2013 15:52:58

Hodnotenie: 0% Sikka (nezaregistrovaný)

OVB uz davno neplni ucel na ktory vznikla, zo zaciatku islo o financne poradenstvo a zvysovanie financnej gramotnosti obyvatelstva, ale to bolo v Nemecku, na Slovensku sa to zvrhlo na sprostredkovanie financnych produktov, nahovorit cloveka na poistku, uver... zobrat proviziu a koniec, ale to nieje len problem OVB, kedze vsetky "poradenske" spolocnosti ktore na Slovensku poznam vznikli odtrhnutim struktury z OVB, tak je to vlastne vsetko na jedno kopyto, nech sa skryvaju za akykolvek nazov

18.04.2013 09:42:31

Hodnotenie: 100% R (nezaregistrovaný)

Je samozrejme ze ked to prislo sem na Slovensko tak sa tu nasli presne taki- Slovaci.. zlodeji. Je to o zmyslani. Ludi OVB uci ako pomahat ludom. To co potom oni robia je ich vec a to je prave ten problem. Treba pochopit ze tito poradcovia nepracuju V ovb. Je to spolupraca S nimi. Takze si robia hanbu sami sebe. To su ti co nepochopili ze idu pomahat - to su slovaci co idu kradnut. Smutne je ze to meno OVB nesu so sebou. Neni to zla firma. Ale je tazke najst ludi ktori to budu robit SPRAVNE. To sa hlavne zo zaciatku nedarilo a preto maju ludia zle skusenosti. Prisli do styku s tymi nespravnymi pracovnikmi.

16.04.2013 16:59:29

Hodnotenie: 11% 111 (nezaregistrovaný)

mne to prypada ako pyramydova hra neni čo dodat

12.04.2013 10:42:22

Hodnotenie: 10% peter (nezaregistrovaný)

možno je to o človeku.Mne sa nepáčilo že som len prišiel a na druhom stretnutí mi doniesol poistku.Po podpise som ho nevidel a nepočul o ňom.Služba ako trám je úž fuč...Však pán Adamec...

07.04.2013 22:29:05

Hodnotenie: 10% K (nezaregistrovaný)

Z pohľadu klienta nemám dobré skúsennosti. Dotieraví,drzí až chrapúnsky, keď vidia, že nebude zmluva. Doporučujem, keď Vás osloví OBV - ák, utekajte.

06.04.2013 23:05:13

Hodnotenie: 0% ivo (nezaregistrovaný)

stretol som dvoch prvy mi uzavrel poistenie že je to to najlepšie a po polroku druhy že to mam zrušiť že kto mi to uzatvaral ked som povedal že ich firma tak len sčervenal u nich každy radi čo im vyhovuje nie Vam .

06.04.2013 17:25:51

Hodnotenie: 100% Rado (nezaregistrovaný)

Je to uplne v pohode. Dobre skusenosti.

05.04.2013 22:06:33

Hodnotenie: 0% Linda

Dôverujem tomuto užívateľovi

OVB je super firma? :D to moze napisat bud mladucky a naivny clovek co tam robi a vymyli mu mozog na tych ich sektarskych skoleniach kde preberaju dookola to iste (skolia ich na to ako namotat cloveka do OVB,lenze uz kazdy OVBak hovori novym to iste lebo uz maju vsetci naucene tie iste frazy, aby namotali ludi) alebo jeden s tych starsich co tam robi niekolko rokov,ktory je davno za vodou a zaraba na tych mladuckych a naivnych ludoch- "oveckach", ktore sa uz vyssie ako na GST nedostanu (ich nadriadeni to dobre vedia) a preto vtedy koncia lebo v tom dalej nevidia zmysel :) viem o com su skolenia mala som tu "cest" zucastnit sa. davaju fakt "dobre a rozumne rady" do zivota mladym a naivnym ludom, tam su hlavne priority mat dobre auto aj ked na to nemam lebo pred klientom predsa musim nejako vyzerat a pod. :) zaraba sa tam bud na lizingy a skolenia alebo ti co si nekupia hned nove auto, tak na obleky a skolenia a fakt musia makat,aby si na to aj zarobili, takze hned utekaju s poistkami a neviem s cim vsetkym za svojimi kamaratmi,znamymi,susedmi,rodinou a atd., co je fakt "super" biznis a pritom ich nahovaraju,aby aj oni isli robit do OVB lebo potrebuju pozhanat pod seba dalsie "ovecky",aby sa dostali na neviem aku poziciu :)a tie ich motivacie, haha skoda reci :D a k tym otravnym OVB poradcom- robia zo seba frajerov ako oni vsetko vedia vybavit lebo poznaju riaditela banky a neviem koho este, hlavne, ze pozicku si clovek musi potom vybavit sam lebo OVBakovi nejako tie znamosti nepomohli a o poistkach ani nehovorim, nahovoria cloveka na drahu poistku,potom ide clovek na pobocku poistovne sa informovat a zisti, ze ta ista poistka moze byt aj lacnejsia, ale OVBakom ide predsa o provizie a len to je pre nich dolezite:) pre mna su OVBaci smiesny a chamtivi ludia v oblekoch co robia zo seba nieco co ani nie su a este sa idu povysovat nad druhych. Takze ku skusenostiam s OVB tolko :)

30.03.2013 01:06:21 Tento užívateľ hodnotil iba tento produkt

Hodnotenie: 100% Luke (nezaregistrovaný)

OVB je super firma. Stretol som sa aj ja stým, že som natrafil na ľudí ktorý na OVB stále nadávali, ale to sú somári ktorí skorej hovoria než konajú. Takže vobec si nesťažujem .

12.03.2013 11:58:28

Hodnotenie: 0% okradnuta (nezaregistrovaný)

mna moj sprostredkovatel okradol o 2 000 eur. ano, o 2 000eur. od novembra mi vybavoval pozicku a ked som uz na tom bola fakt tak, ze ju potrebujem surne a neustale mu vyvolavala, tak sa mi konecne po skoro 4 mesiacoch ozval i ukazal a povedal, ze v inej banke si musimi zobrat pozicku 2000 eur aby mi v inej dali to co ja potrebujem... ja hlupa, som sla lebo jeho sladkym recickam som uverila a co sa stalo? tych mojich 2000 eur si zobral on a nie banka, ako ze pred splatku. a nacom sa teraz vyvaza? ma mercedes s kozenymi sedadlami a ktovie s cim este, a ja? dve pozicky na krku. ak toto maju robit financny poradcovia, tak zlodeji maju aky level chamtivosti? myslim si, ze OVB je chamtiva firma, ktora zaraba na nestasti inych zufalych ludi.

23.02.2013 22:08:08

Hodnotenie: 1% Jana (nezaregistrovaný)

Slaba informovanost poradcov, zavadzanie, klamstvo, manipulacia, podvody, neznalost vlastnych zakonov a pravidiel cim sposobuju niekolko stovak eur skody pre klienta a tak by sa dalo donekonecna

22.02.2013 16:52:34

Hodnotenie: 80% Marek (nezaregistrovaný)

Podľa mňa ide len o to na akého poradcu "narazíte" niektorí su vážne dobrý a ústretový, ale bohužial nájdu sa tam aj obyčajné svine ktoré chcú len rýchlo zbohatnúť.

16.02.2013 14:42:00

Hodnotenie: 100% ja (nezaregistrovaný)

firma vznikla za ucelom pomoci obycajnym ludom ked prichadzali o svoje uspory, ich uloha je ucit ludi ako si tazko zarobene peniaze neminut, respektive ako ich co najleprie si usetrit. ja som velmi spokojny, ludia z OVB mi dali vela do zivota, vela som sa naucil a pomohol som si. s radostou im dohodim vsetkych svojich znamych, pretoze nepoznam nikoho, kto by nepotreboval takuto sluzbu. ti, co sem pisete, ze su to darmozraci, s casti mate pravdu, chamtivci sa obcas vyskytnu vsade.. na ulici, v zavode.. jednoducho vsade. treba najst cloveka, ktory si svoju pracu robi podstivo a s radostou a nie len v OVB ale vsade.to je ako keby niekto povedal, ze vsetky predavacky v obchode su tavy a pritom je tam len jedna tava ktora kazi cely dojem..

01.02.2013 19:37:33

Hodnotenie: 5% Kajo (nezaregistrovaný)

Nekomentujem, brainwashing, subjektívne info, neprofesionalita. Asi preto, že berú každého a robia nábor na ulici

20.01.2013 12:11:27

Hodnotenie: % Alena (nezaregistrovaný)

Na stretnutí s fin. poradkyňou OVB ma skoro porazilo, povedala, že nemá ani maturitu a robí upratovačku...to čo? Vraj takých je tam kopec.

11.01.2013 21:36:39

Hodnotenie: 100% Rastislav Kalináč (nezaregistrovaný)

velmi spokojny so sluzbami

08.01.2013 15:33:31

Hodnotenie: 10% Nováková (nezaregistrovaný)

Spoločnosť OVB má dobré produkty len ľudia ktorí tam pracujú sú chamtivý mamonári. Sú horší ako klasický poisťováci , aj keď človek mená peniaze na poistku nasilu mu ju vnútia len aby získali províziu.Neovládajú poriadne produkty ktoré núkajú.
Mali by sa viac učiť o produktoch!!!!!!!!! aby vedeli ich funkciu, možnosti a čo to dá klientovi.

06.01.2013 09:50:21

Hodnotenie: 0% Kokoti z OVB (nezaregistrovaný)

Lebo ma oklamali

02.01.2013 21:01:07

Hodnotenie: 100% marek (nezaregistrovaný)

jedným slovom spokojnosť

29.12.2012 20:23:02

Hodnotenie: 0% hlúpy Jano (nezaregistrovaný)

Neskoro, ale predsa som pochopil, že nie je zlato, čo sa blyští. Pracovníci OVB, drahé autá, obleky, domy, peniaze... Nič z toho im skutočne nepatrí. Sú to zúfalci, ktorí nemajú nič. Hrajú sa na milionárov a v skutočnosti zaúverujú celé svoje rodiny, lebo majú toľko dlhov, že ani jedna banka im nepožičia. A tak postupne exekútori pripravia rodinu o strechu nad hlavou, prípadne oklamú klienta, že peniaze prevedú s výhodným úrokom do banky v Nemecku a potom už len nedvíhajú telefón. Ak aj áno, počujete iba : zajtra, o týždeň, o mesiac, o polroka, ale peňazí sa nedočkáte. Iba súdnou cestou. Lebo toho sa OVB-áci boja. Vždy sa nájde zopár ľúdí, ktorí sa k Vám pridajú.

27.12.2012 18:36:55

Hodnotenie: 100% makler (nezaregistrovaný)

Skvelá firma, skvelý ludia. Možnosť osobnostného rastu a možnosť pomáhať ľudom. Kto neskúsil, nepochopí.

20.12.2012 17:18:41

Hodnotenie: 100% derdilajla (nezaregistrovaný)

Výborný poradenský servis.

13.12.2012 17:25:52

Hodnotenie: 100% miloš kováč (nezaregistrovaný)

ďakujem,že existuje táto firma, ktora podporuje vzdelávanie a kariérny rast svojich spolupracovníkov. absolútna jednotka na trhu finančného poradenstva, výborný systém práce s klientom,dlhoročné know-how.transparentný kariérny systém.

12.12.2012 17:24:17

Hodnotenie: % michal (nezaregistrovaný)

Prva vec, ktoru si treba uvedomit. Je, ze na svete vsade su ludia a ludia nikto
Nie je rovnaki s nikym kazdy jeden ma ine nazory a ine myslieky...pokial clovek porozumie ako to vsetko funguje a hlave PRECO take nieco robit tak je "za vodou"...vsetci ludia tu pisu ze zle a dobre a je to banda skvela firma atd. Na tych zlych sa stazuje pise nech idu prec a poriadok sa s nimi musi urobit... Myslim si ze ak sw clovek pusti do niecoho takeho tak by sa mal riadit "heslom" : urob druhym tak ako by si urobil sam sebe... A kto sa z nich tym neriadi potom to aj tak vyzera...

04.12.2012 13:02:19

Hodnotenie: 0% Dzony (nezaregistrovaný)

Tato firma zrejme nemala nikdy zaujem robit nieco pre klienta, cest zopar jednotlivcom co to robia najlepsie ako vedia, pretoze ziadne cielene vedenie ku kvalitnej praci v tejto firme nenajdete...

03.12.2012 18:23:02

Hodnotenie: 1% Lenka (nezaregistrovaný)

Cele OVb je jeden velky blaf...

03.12.2012 13:39:39

Hodnotenie: 0% filip kováč (nezaregistrovaný)

otravni kokoti su to. nedaju pokoj ani bohovi. zneuzivaju secko co sa da. vyjebanci.

27.11.2012 01:54:40

Hodnotenie: 90% Zuzka (nezaregistrovaný)

Mam velmi dobre skusenosti s OVB poradcami. Nehovorim, ze vsetci musia mat taketo skusenosti lebo je to o ludoch - tak ako je dobry casnik, lekar..moze byt aj zly casnik, lekar..Naozaj sa snazia o dobre poradenstvo, skor sa stretavam so znamymi ktorí maju zle skusenosti s Partnersom. Ale uz nech si kazdy vyberie sam na zaklade odporucani. :-)

26.11.2012 21:55:06

Hodnotenie: 99% alf (nezaregistrovaný)

Ľudia, tí, čo dali 0%, tak to hovorí o tom, že si treba zvyšovať finančnú gramotnosť, tu nejde vobec o firmu, ale o človeka, ktorý tam pracuje, to si treba uviesť na pravú mieru. Keď máte poradcu, ktorý sa skrýva za značku akúkoľvek, tak by ste si mali dať pozor, lebo pravý poradca je, že značku OVB zistíte až z tlačiva pri podpise zmluvy, poznáte ho pod jeho vlastným menom a nie menom spoločnosti. Taký to robí nie za účelom zisku, ale za účelom pomoci klientovi

23.11.2012 12:58:51

Hodnotenie: 0% Rasto (nezaregistrovaný)

Velmi zla skusenost je to banda klamarov a deti dufam ze o nich uz nebudem nikdy pocut ... HNUS !!!!!!

19.11.2012 12:50:19

Hodnotenie: 1% jakub (nezaregistrovaný)

Je mi luto ze som mal taku skusenost aku som mal ako neberem nikomu mlademu ze chce byt uspesny lenze v poslednej dobe je uz toho moc a aj z toho co som sa dozvedel a sam dokonca aj zazil necudujem sa ze tu na niekoho nadavate OVB-predlzena distribucna ruka bank ako taka je na trhu najdlhsie lenze ich raiting ide brutalne dole od doby ked to mohol robit kdokolvek samozrejme nie je to pre kazdeho a vela ludi to ide len akoze vyskusat a potom na to doplatia ludia ktori potrebuju pomoct a su na tom po tomto (skvelom)poradenstve este horsie ako pred tim . Davno nemaju take meno a este k tomu im to kazia 18 rocne deti po strednej skole co to chcu vyskusat tak potom neh sa nestazuju je ich oklamali o peniaze alebo ze im chceli silou mocou spravit poistky ked im ide len o peniaze !!! a dalo by sa tu toho vela pisat lenze je mi luto tej spolocnosti akym smerom ide a sama ake zle meno si robi koli tomu ze zoberu hocikoho kto im zaklope na dvere doslova !!! a este nieco bol som klient asi tak 1 mesiac a isiel som aj na nejaky ich seminar ze vraj sa dozviem ako to robia no ako hovorim ani sa necudujem kam to smeruje najstarsi clovek tam mal 23 rokov tak potom o com sa tu bavime mi prislo ako keby som sa vratil spat na strednu skolu ...dakujem za precitanie

15.11.2012 22:13:12

Hodnotenie: 100% Tomáš (nezaregistrovaný)

sme spokojní, poradca sa o nás stará už 3.rok

14.11.2012 23:54:19

Hodnotenie: 10% Lucka (nezaregistrovaný)

nic, nula bodov, lutujem, ze som s nimi vobec daco podpisovala. Cez dajake odporucko ze vraj... po dvoch mesiacoch som zistila, ze poistka mi nekryje smrt, trvalky ani kriticke choroby, co bola moja hlavna poziadavka. Som doktorka a velmi jasne si uvedomujem rizika, bohuzial, podpisala som daco len tak, doteraz lutujem, skoda, ze som si referencie na nich nepozrela skor. Zaprisahala som sa, ze uz nikdy nie poradcovia, tak uvidim, mozno sa dakomu predsa len podari zlomit ma. Ale OVB uz naozaj naozaj nikdy viac. A to nehovorim o tom, ako ma potom ten pan otravoval. Uz som myslela, ze za mnou bude chodit do enmocnice, aby som zaplatila a podpisala opat. Hanbim sa, ale co uz...

11.11.2012 21:09:14

Hodnotenie: 99% Mišo (nezaregistrovaný)

Neveril som, skúsil som a vyšlo to nad očakávania pozitívne... Ako vo všetkom, ide iba o ľudí, tak som rád, že som si vybral pre moje financie správneho človeka, ktorého kryje OVB, ale to mi na začiatku bolo jedno, vyberal som si na základe iných, pre mňa výhodných okolností... Neskôr mi to dokonca prinieslo nové podnikateľské príležitosti... Podľa mňa je to priestor, aby boli spokojné obe strany, pokiaľ sa to robí kvalitne, ale to všetci asi vieme.

08.11.2012 16:05:14

Hodnotenie: 100% Juraj (nezaregistrovaný)

skvelá firma... veľké spoko...

27.10.2012 18:16:18

Hodnotenie: 100% Neutral (nezaregistrovaný)

Prečo si myslite ze ludia su nevzdelaný? Prečo si myslite ze človek ktorý robí predavača nemôze byť finančny poradca?? Vidíte do jeho hlavy?? čo ak nemohol ist inym smerom lebo financie ho nepustili aby studoval vysoku skolu? Ludia preboha zamyslite sa. Druha vec. OVB pokial viem školí ludi. Robia tam statne skusky. Tak o čo vam tu idde??? Ak to človeka baví a vidí do toho tak nech to robí.. Fajn ludia su rôzny ja tiez nemôzem zato ze existuju ludia ktorí v tom vidia len peniaze a preto robia vsetko preto aby davali produkty s najvyssimi proviziami, skazia meno firme dobre. Priklad Mate dielnu na vyrobu nabytku. Robíte sám spravite si meno a zrazu sa to tak rozbehne ze musite vziat zamestnancov. mate ich 5 a z toho 3-ja neodvedu pracu dobre alebo na montazi su odmerany k zakaznikovi. Automaticky je firma zla.Prečo??? No kvôli ludom. su aj takí aj takí...

26.10.2012 15:52:26

Hodnotenie: 60% Pešková (nezaregistrovaný)

nezávislé poradenstvo, posúdenie výhod a nevýhod pre klienta,

23.10.2012 19:41:36

Hodnotenie: 1% Peter (nezaregistrovaný)

Slaby ludia nedokazali mi pomoct absolutne :( po sklamaní prestup do druhej spolocnosti PG po prestupe som 100% spokojný

21.10.2012 22:59:28

Hodnotenie: 100% matus (nezaregistrovaný)

vdaka OVB mam mesacne k dobru 390€ vedia usetrit na nevyhodnych produktoch vdaka tomu, ze sa tomu venuju ludia na urovni a so vzdelanim, co sa o inych spolocnostiach da malokedy povcedat

04.09.2012 00:05:34

Hodnotenie: 100% inkognito (nezaregistrovaný)

Som spokojna so servisom, ktory mi je poskytovany uz niekolko rokov.

03.09.2012 18:36:08

Hodnotenie: 80% David (nezaregistrovaný)

je to super a neviem prečo by niekto mal platiť tým fin. poradcom, ked si to može spraviť aj sám a ešte ja zarobí ;)

08.08.2012 15:21:19

Hodnotenie: 100% EVA (nezaregistrovaný)

Najlepšia firma na svete.

01.08.2012 11:09:04

Hodnotenie: 99% konki (nezaregistrovaný)

JA by som hodnotil OVB pozitivne mne pomohli a komentare že zoberu celu vyplatu atd. su blbosť maju stanovene percenta kolko môžu klientovi vlastne v uvodzovkach zobrať.Ak ma niekto zlu skusenosť určite maju volajaku centralu a tam sa da zly makler nahlasiť.

01.08.2012 02:55:45

Hodnotenie: 0% Niekto sklamaný (nezaregistrovaný)

predavanie uverov štylom že vyplnime dotazníček kde dotyčný poradca vidí koľko máte príjem a buuuum mate mesačné výdavky väčšie ako príjem...tak to ozaj na prd poradenstvo...im ide len o zárobky nie o to či to ľudia dokážu splácať

24.07.2012 19:46:55

Hodnotenie: 0% Niekto sklamaný (nezaregistrovaný)

predavanie uverov štylom že vyplnime dotazníček kde dotyčný poradca vidí koľko máte príjem a buuuum mate mesačné výdavky väčšie ako príjem...tak to ozaj na prd poradenstvo...im ide len o zárobky nie o to či to ľudia dokážu splácať

24.07.2012 19:46:52

Hodnotenie: 60% Anonymus (nezaregistrovaný)

ovb.. a podobné mlm firmy v oblasti fin. služieb to je na dlho... sú tam rôzni ľudia, niektorí Vám môžu aj pomôcť (max tak 25 % ľudí ale to je dosť optimistický pohľad) prečo ? no 1. vezmú tam každého (neberú ohľad na odbor vzdelania ani praxe...) takže kludne vam moze "radiť" predavačka zo supermarketu či z benzínky alebo študentka politologie a pod. 2. kvalitní odchádzajú (nie sú tam zaplatení kedze živia velky mlm kolos) alebo sa z nich stanú po dlhych rokoch driny manažeri ale to že sú manažeri neznamená že aj tak zarobia, mnohí na nizšom stupni žijú z pár stovak € mesačne ... takže načo sa trápiť napr. 5 rokov aby ste potom mali v čistom 500 € ?? ak to chcete robiť tak naplno a nie v MLM ... jedine že si super extra veríte že ste super extra šikovny a vybudujete veľku siet ako manazer... Pre niektorých čo vôbec nechápu je to podnikanie takže ak ste sa stretávali s klientmi chodili po školeniach a pod. ale nemali produkciu (finančné produkty pre klientov) tak ste šli do straty , nech sa páči aj o tom je podnikanie ! ak ste klient budte opatrný ... pýtajte sa dotyčného ako dlho robí, čo vyštudoval, pýtajte si referencie ... no ak máte nízku finančnú gramotnosť tak sa vam kludne moze stat že odbornika odmietnete a obchodníka bez vedomosti príjmete... taka je už ludska psychika... Ja nikomu rozumu nenalejem do hlavy...

24.07.2012 18:42:02

Hodnotenie: 1% clovek (nezaregistrovaný)

Je to obycajna pyramydova hra. Ti, co su hore sa nabalia, a ostatni im zhanate ludi,co su ochotni investovat......

20.07.2012 10:56:00

Hodnotenie: 0% Lucia (nezaregistrovaný)

moje financie chcela spravovat predavacka! Boze, kde je seriozna uroven poradenstva?

11.07.2012 13:57:31

Hodnotenie: 0% pitera (nezaregistrovaný)

do momentu, kým niečo s Vami uzatvoria, nejakú zmluvu, sú ochotní, ale potom sú arogantní, neochotní, klamá, zavádzajú kvôli svojím províziám sú ochotní zradiť aj vlastnú rodinu. NIKDY V ŽIVOTE ICH NEOSLOVUJTE!!! Je to sekta.

10.07.2012 08:21:31

Hodnotenie: 100% Adam B. (nezaregistrovaný)

spokojnosť so službami, aj servisom

09.07.2012 21:17:53

Hodnotenie: 100% Rado (nezaregistrovaný)

- sú tam veľmi charakterní ľudia

05.07.2012 19:18:05

Hodnotenie: 0% kvakva (nezaregistrovaný)

Nie je to žiadne poradenstvo, aj zákon to pomenúva sprostredkovanie. Je to len a len sprostredkovanie. Namotivovaní laici sprostredkúvajú biznis pre finančné inštitúcie, ktoré sa tak vynikajúco vyznajú v narábaní s peniazmi (nielen cudzími, ale aj svojimi?!), že v celom prosperujúcom západnom svete krachujú jedna po druhej a pritom šíria propagandu o tom, akí sú obyčajní klienti negramotní vo financiách.
Aj kvôli takýmto sprostredkovateľským firmám, ktoré pýtajú od finančných inštitúcií stále vyššie provízie, všetci klienti na trhu, bez ohľadu na to, či využívajú ich služby, platia stále vyššie poplatky a predražujú sa pre nich všetky produkty.
V sprostredkovaní zarába 80 - 85% sprostredkovateľov menej ako je priemerná mzda a musia si platiť povinnosti voči štátu, ale aj kadejaké akcie svojich zastrešujúcich firiem, nehovoriac o tom, že úlohou manažmentu nad nimi je ich čo najskôr dostatočne silno zadĺžiť, aby boli nútení dlhšie produkovať príjmy práve pre manažment a firmu samotnú. A aj títo chudáci si touto činnosťou predražujú finančné služby a produkty v každom segmente finančného trhu.
Väčšina manažérov v takomto biznise skôr - neskôr príde k tomuto poznaniu, ale len malá časť z nich má gule vystúpiť z neho, pretože už majú zabezpečený pomerne slušný príjem zo starých zmlúv, ktoré porobili ich podriadení historicky. Aby si ho udržali aj naďalej, musia neustále náborovať a akokoľvek motivovať (manipulovať) nových a nových a v podobných fórach kladne hodnotiť systém i "svoju" firmu.

Nech sa má každý OK!

12.06.2012 13:07:06

Hodnotenie: 90% ja (nezaregistrovaný)

ide o ludi nie o firmu. ja mam ovb poradkynu...ma dobre meno . aj ja som spokojny

11.06.2012 22:59:33

Hodnotenie: 0% Jana (nezaregistrovaný)

su to klamari....

11.06.2012 12:23:21

Hodnotenie: 0% Michal (nezaregistrovaný)

Hrozný prístup, zavádzanie, klamstvo len predaj produktov za každú cenu.

08.06.2012 11:11:25

Hodnotenie: 100% Jojo (nezaregistrovaný)

OK,super starostlivosť

01.06.2012 09:03:04

Hodnotenie: 5% Matúš (nezaregistrovaný)

Toto je spoločnosť ktorá urobila na Slovensku finančnému poradenstvu to najhoršie meno a vďaka ktorej majú ludia na túto profesiu mnohokrát nie moc lichotivý názor. Žila ani po časoch kedy sa nemohli v telefóne ani predstaviť sa tam toho vela nezmenilo. Ale na druhej strane vďaka nim odyšlo s tejto firmy viacero popredných poradcov a vytvorili niečo čo má úroveň. Jediná ich silná zbraň je to že sú úúúúúplne v každej..........

01.06.2012 08:27:34

Hodnotenie: 90% Milan (nezaregistrovaný)

Ako kazda firma nejde o firmu ale ludi v nej a je ako vsade aj aj ...

01.06.2012 00:47:23

Hodnotenie: 10% tomáš (nezaregistrovaný)

celá rada amatérov..

28.05.2012 21:07:33

Hodnotenie: 100% Roman (nezaregistrovaný)

Úplne fajn firma dostali ma zo zlej životnej situácie ,,,veľmi im za to ďakujem a odporúčam aj iným.

Tu čo píšete tieto bludy aký sú zlý atď. ... myslím, že ste len konkurenčná firma, ktorá chce klientov na vašu stranu a odradich ich od OVB. ;)

28.05.2012 11:39:19

Hodnotenie: 39% M (nezaregistrovaný)

škoda slov; aj tých pár nadšencov, čo si myslia, že idú robiť kvalitné služby klientovi časom:
-pochopia, že to nejde a odídu
-prispôsobia sa :(
Bol som tam dosť dlho a vysoko na to, aby som pochopil o čom to je :(((

28.05.2012 09:56:56

Hodnotenie: 0% Mário Z. (nezaregistrovaný)

Vrchol chrapúňstva, predali mi hypotéku z nejakým poistením, platil som to 5 rokov a ked som chcel hypotéku, ani mi ju nedali. Zabiť ich je málo, v Ružomberku všetkých, sedia na rínku, aj v meste majú svoju všivavú chajdu. je to banda skurvených klamáriov a odrbávačov, zabiť ich všetkcýh. Možem sa poĎakovať pánovi Slimákovi, keby ma nezavreli, tak ho vlastnoručne zaškrtím.

28.05.2012 09:38:33

Hodnotenie: 0% Jana (nezaregistrovaný)

Firma OVB. Strach a hroza. Pracovala som tam až 2 mesiace. Odišla som hneď ako som zistila, že je to všetko len o krásnych rečičkách a tlačení kalerábov do hlavy. Keď prišlo na lámanie chleba tak nič. Myslím hlavne moju tzv. výplatu. Do dnešného dňa som dostala veľké ho.... Obháňala som ľudí, chodila som na trápne akože porady a čo som z toho mala? Možno len dobrý pocit že niečo robím a vtedy som ešte nevedela že pre pekné modré oči.Hlavná vec že mal z toho zisk ten kto ma tam naverboval. Mám namysli konkrétne Petra Horvátha z Ružomberka. Týmto chcem teda upozorniť aby ste mu nenaleteli ako ja, pretože jemu ide len o vlastné dobro a dobro jeho nových "kamarátov" exekúrotov. A jeho šéf Vám tiež nepomôže lebo podľa jeho slov on s tým nič nemá.

PS: Dajte si pozor na OVB Ružomberok, hlavne na Petra Horvátha.

27.05.2012 14:10:21

Hodnotenie: 1% Martin (nezaregistrovaný)

Ak sa Vám v tejto spoločnosti bude dariť tak sa netešte predčasne pretože vďaka stornopoplatkom a oplácaní DIČ-a vám ich veľa nezostane. Okrem toho výpoveď je na veľmi dlhé lakte potom ako vás popreháňajú po možnom nemožnom s tvrdením, že "mi s tým nič nemáme" sa konečne dopátrate k niekomu kompetentném, ktorý však zrejme nestíha tlačiť výpovede pretože považuje za výpovednú lehotu 45 dní a to Vám ešte napíše zlé meno alebo adresu takže si môžete výpoveď strčiť tam kam už slnko nesvieti a obehať to znova. Dúfam, že keď sa mi podarí výpoveď konečne získať tak už o tejto spoločnosti v živote nič nebudem počuť ani ako klient.
Okrem toho ma neskutočne vytáčajú inzeráty na prácu, ktoré zavádzajú ľudí, od môjho odchodu z OVB som reagoval na niekoľko inzerátov na prácu, ktoré ma zaujali a väčšina z nich bola práve OVB. To už máte také zlé meno, že musíte klamať ľudí aby ste ich vylákali na osobné stretnutie?
Avšak nejde len o OVB, ale aj podobné firmy ako napr. Partners Group, Stone Finance a mnoho iných.

21.05.2012 16:27:24

Hodnotenie: 0% Zakaznik (nezaregistrovaný)

Strašné ! FInančný poradca od nich rozprával o všeličom okrem reálnych financných informáciách by mi pomohli ! Podľa mňa tam zoberú každého a keď nevie zohnať nikoho okrem vlastnej rodiny tak končí. Podobné firmy by mali zakázať. Ktovie koľko samovrážd a zničených životov majú na svedomí.

08.05.2012 14:32:24

Hodnotenie: 95% Milan (nezaregistrovaný)

Táto firma je super, len bohužiaľ narazíte aj na zlých poradcov, čo chcú iba na vás zarobiť !

03.05.2012 21:29:09

Hodnotenie: 98% Radka (nezaregistrovaný)

Som veľmi spokojná s celým systémom práce aj s prístupom ľudí :) Skutočne môžem s čistým svedomím povedať že sa mi táto myšlienka páči a nemám žiadne výhrady.

26.04.2012 13:13:24

Hodnotenie: 100% jojo (nezaregistrovaný)

spolupráca s poradcom OK, starostlivosť - bez problémov min. 1x za polrok, produkty - spokojnosť

08.04.2012 22:23:01

Hodnotenie: 85% dumbo (nezaregistrovaný)

nie su zlý ani najlepsi

30.03.2012 00:02:19

Hodnotenie: 100% Marta (nezaregistrovaný)

SU SUPER FIRMA , MLADY SIKOVNI LUDIA.

04.03.2012 20:03:09

Hodnotenie: 0% Exmakler (nezaregistrovaný)

Su to deti bez ekonomického vzdelania a častokrát bez maturity!!!!! Filozofia že každy môže byť fin. poradca je uplne zla....nie každý nemôže byť poradca.... Potápate fin. trh...

28.02.2012 20:51:40

Hodnotenie: 100% Zuzka (nezaregistrovaný)

SUPER spolupraca

15.02.2012 18:18:39

Hodnotenie: 99% veronika (nezaregistrovaný)

spoločnosť vymakaná, služba je naozaj službou pre ludí, to jedno % ktoré som nedala to je len z dôvodu že všade sa nájdu aj ľudia, kt. svoju prácu nevykonávajú tak ako by mali ale to na fakte že táto spoločnosť je potrebná pre nás. ja som spokojná so svojim maklérom

31.01.2012 20:18:58

Hodnotenie: 100% Tomáš (nezaregistrovaný)

To najlepšie, čo ma v živote stretlo!!!

31.01.2012 19:36:10

Hodnotenie: 100% Erika (nezaregistrovaný)

Super firma!!!!

31.01.2012 17:59:08

Hodnotenie: 100% maro (nezaregistrovaný)

pracujem pre OVB a vôbec sa zato nehanbím, pokojne spávam a klienti sú spokojný, je jedno či vás právne zastrešuje tá alebo onaká firma ... všetko je to len a len o ľuďoch či to robia svedomite alebo nie, a tých "rýchlo kvasených" čo zarobia a po čase im prídu storná veľmi rýchlo opustia tento business.Keď vás oklame niekto z OVB alebo fincentra, PG, salve finance atd. prosím Vás nesúďte firmu ale konkrétnu osobu.Niekde vyššie som čítal, že zlé vzťahy vo firme: tak potom sorry neviem v akej štruktúre ste boli, ak ste sa tam brali ako konkurencia jeden druhému a hádzali si polená pod kolená ani sa nečudujem, rýchlo odtiaľ preč ... ja si môžem našu partiu len pochváliť super ľudia.
Ak by mal niekto otázky kľudne napíšte na mail ;)
( marovb@azet.sk )

31.01.2012 15:45:30

Hodnotenie: 99% Patrik Troják (nezaregistrovaný)

pracovníci OVB pracujú s ľudskými snami, pomáhajú im splniť si svoje ciele, vzdelávanie v oblasti financií je dnes viac než dôležité, veď peniaze sú energiou v dnešnom svete a ak ich je dostatok, môžu byť aj slobodou.
OVB teda svojou filozofiou robí službu všetkým, ktorí to potrebujú. A korí to potrebujú? VŠETCI!
finančna negramotnosť je v SR na úrovni 90%, to je alarmujúce. SR = bohatý štát a chudobný národ. :)

30.01.2012 22:09:51

Hodnotenie: 1% Thomas (nezaregistrovaný)

Odkaz pre OVB: treba zmeniť filozofiu akou pracujete s klientmi. Nesnažte sa za každú cenu zarobiť na klientovy. Ľudia nie sú hlúpi... To, že sú najstarší neznamená že sú najlepší. Čo ma najviac zaráža je to, keď oni hovoria že sú nezávislí, len asi nikto od nich Vám nepovie, že ich vlastní v podstate nemecký Deutsche-ing a províziu nemá z Vás len poradca, nie len jeho menežmetn ale aj peniaze tečú aj do Nemecka. A čo si myslíte kto to všetko zaplatí? Samozrejme len a len klient.
Dokonca produkty ktoré ponúkajú oni, niesú ani lacnejšie ako kebyže si to klient išiel vybaviť sám do danej inštitúcie. A vlastne nejde ani o to, aby predali nejaký produkt ale aby naučili klienta narábať z peniazmi. Pretože naše inštitúcie zneužívajú klientov len preto, že v tejto oblasti sme nezvdelaný. A keď človek nevie o čo ide, vypočuje si nejaké zaujímavé "číselká" a klient im skáče, tak ako oni pískajú.

Zhrnutie: Dávajte si pozor komu zverujete svoje peniaze. Pokiaľ sa Vám niečo nezdá, radšej sa 100 krát pýtajte k tej téme, čo nerozumiete, než potom by ste mali spraviť chybu za ktorú musíte platiť!

03.01.2012 05:52:20

Hodnotenie: 10% Peter (nezaregistrovaný)

pre mna velke sklamanie..ze niekto taji nazov firmy a skryva priestory OVB aby sa klient nedozvedel do coho ide..vyplaty nechodia,vstahy vo firme skandalozne,nepriatelske..nerespektuju potreby klienta ale co najvacsi zisk..uznavam fin poradenstvo,ale urcite nie v OVB!!

31.12.2011 19:28:22

Hodnotenie: 77% OVB holding (nezaregistrovaný)

Ja osobne suhlasim so vsetkymi nazormi, ak vas predsa niekto oklame a dostane do slamastik tak ho nebudete predsa chvalit, aby bolo jasne, pracujem pre OVB. Su to len zaciatky a davam si pozor nato, aby moji klienti mali zabezpecene vsetky vyhody ktore su im slubene. Je pravda, ze takych je malo, co sa vazne staraju o klientov a na slovensku je plno riaditelstiev, ako aj nase a mame vedla seba dalsie dve a nevieme o nich nic, proste kazdy ma vlastny styl skoleni, kazdy ma ine zmyslanie, no aby som to nenatahoval, chcem len povedat, ako bolo napisane, ak vas zrazi sofer v audi, nezalujte audi. Vsetci ludia su predsa iny, niektory maju snahu pomahat a iny zasa pomahaju. Chcem tym povedat, ze nehadzte vsetkych do jedneho vreca a to, ze sa zato beru peniaze je samozrejme, kazdy chce predsa zit no niektory robia take veci ktore su vyhodne pre nich a nie pre klienta, no nikdy nerozmyslaju nad svojou "reklamou". Pretoze, ked niekomu pomozem a fakt, ze pomozem tak bude taku pomoc chciet viac ludi a aj ked menej zarobim, budem mat viac klientov a podotykam spokojnych klientov a bude sa mi lepsie zaspavat ako ked raz za cas s niekym vydrbem a zarobim na nom, no s vedomim, ze som niekomu uskodil...

02.11.2011 18:05:29

Hodnotenie: 85% tojejedno (nezaregistrovaný)

ak vas zrazí debil v audi-ne, budete zalovat firmu audi?

25.10.2011 12:46:55

Hodnotenie: 1% Alfons (nezaregistrovaný)

Klasické združenie hochštaplerov ktorí si naháňajú produkciu a provízie ohlupovaním ľudí a očierňovaním konkurencie.Majster v tomto podvode je nejaký pán so pseudymom s krycím menom Kára...

28.07.2011 15:55:27

Hodnotenie: 100% Milan (nezaregistrovaný)

velmi dobre skusenosti a seriozna firma

16.06.2011 14:44:42

Hodnotenie: 100% meggy (nezaregistrovaný)

su super najlepši

13.05.2011 12:28:51

Hodnotenie: 0% Jana (nezaregistrovaný)

Myslím, že sa snažia o klienta starať až do času, kým im nepodpíše zmluvu a viac nemajú záujem, ak nemá ovšem voľné peniaze. A najlepšie investície sú po roku 2000 do Wiof fondov... asi mali na tom dosť veľké zárobky. Naša škoda, keď som od 8-mesačného dieťaťa kvôli tomu, že sme nemali voľné peniaze musela ísť do práce... chvala bohu je to za nami. Viacej to neurobíme.. :-)

12.05.2011 14:50:51

Hodnotenie: 0% zoldnier Poslať správu

Dôverujem tomuto užívateľovi

Nie je to o firme,ale o ľuďoch,ktorí pracujú pod tým názvom.Vďaka pochybným praktikám dvoch poradcov tejto firmy som pred exekúciou.Bližšie sa vyjadrovať nebudem,pretože som rozbehol súkromné vyšetrovanie prípadu.Ak sa niekomu stalo,že vďaka poradcom z OVB sa stal neplatič-ozvite sa mi a pokúsime sa to riešiť.

10.03.2011 22:12:14 Tento užívateľ hodnotil iba tento produkt

Hodnotenie: 0% Euália Skromná (nezaregistrovaný)

Títo vykravatovaní inžinieri podobní Jehovistom hovno robia a zarábajú veľké prachy. Okrádajú obyčajných ľudí, čo ledva zarobia na minimálnu mzdu. Tento štát je vlastne Kocúrkovo, kde každý môže ošklbať toho najposlednejšieho. Zaujímalo by ma, či aj cigáni majú finančných poradcov, či majú veľké peniaze na to, aby si sporili, alebo sa poisťovali. Asi ťažko. Však tí sú zákonom chránení a živí ich naše Kocúrkovo. Finanční makléri sú obyčajní darmožráči, nič nevyprodukujú , ale robíme na nich my, robotníci. Fuj, hanba, ako ich môže štát a EU podporovať.

16.02.2011 13:50:10

Hodnotenie: 10% ovb hater (nezaregistrovaný)

diletanti a podvodníci! zavádzajú človeka ako sa len dá, aby si z neho urobili klienta, a ak to nevyjde, skúsia z neho urobiť aspoň zamestnanca, ktorý na nich bude makať - klasický multilevel. naletel som im - naverbovali ma, ale nie nadlho, len kým som neprekukol ich špinavú hru.. mal som viac ja z nich ako oni zo mňa :D

13.02.2011 14:06:07

Hodnotenie: % Fipo (nezaregistrovaný)

Pracoval som 4 roky v OVB ... Do smrti budem ľutovať najhoršie 4 roky môjho života vďaka OVB.

PS 1 : Na luxus a kvalitu života, aby druhí videli je OVB TOP firma, ale na pravdu a kvalitné poradenstvo je to spoločnosť čo NEPATRI na trh a navrhol by som osobne NBS, aby poradenstvo s nezávyslími poradcami vyradila s možních činností podnikania.

PS 2 : Každého neaký šašo na vyššom poste nabalamuti na uver a nové auto a potom sa snaž alebo sa utop v dlhoch .. toto je OVB Allfinanz Slovensko a.s

12.02.2011 19:53:33

Hodnotenie: 0% samuel (nezaregistrovaný)

otravujú koho sa dá. príživníci ..

08.02.2011 10:43:19

Hodnotenie: 0% Marty.Stuffer (nezaregistrovaný)

Vdaka poradkyni OVB moja matka prisla cca o 10 000€.

08.02.2011 08:58:38

Hodnotenie: 90% igor kučavik (nezaregistrovaný)

som klientom 3 roky a poradili mi vždy dobre...možem odporučit

08.02.2011 08:45:11

Hodnotenie: 10% Vladimír Cerovský (nezaregistrovaný)

Mám poradcu z OVB a ako klienta ma presne neinformoval o krokoch,ktoré podnikneme a tým som stratil vzácny čas a nehovoriac o tom,že som sa sklamal.

15.01.2011 00:37:50

Hodnotenie: 0% Juraj Filipko (nezaregistrovaný)

Hrôza!!! Ešte som sa s ničím tak strašným nestretol...

27.10.2010 10:49:22

Hodnotenie: 20% mrtve more y Poslať správu

Dôverujem tomuto užívateľovi

JE to velmi slabe poradenstvo.

02.03.2010 16:31:05 Tento užívateľ hodnotil celkovo 11 produktov

Hodnotenie: 10% raston Poslať správu

Dôverujem tomuto užívateľovi Tomuto užívateľovi dôverujú 3 užívatelia

Je to klasická pyramída, kde sa majú ako prasce v žite tí, čo boli medzi prvými. Stať sa dnes spolupracovníkom OVB je samovražda. Čo sa týka služieb, svojho času som mal poradcu z OVB. Poradil mi 3 produkty, všetky už sú zrušené pred vypršaním, kvôli absolútnej nevýhodnosti pre mňa, ale zrejme absolútnej výhodnosti pre poradcu. Je to samozrejme aj moja chyba, ale skúsil som dôverovať. Veľká chyba !!! Radšej sa o financie starám sám po zážitku s OVB

02.03.2010 16:28:33 Tento užívateľ hodnotil celkovo 206 produktov